7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Sváteční den ve znamení Velké ceny Brna

VCB2019

 

Hned dva královopolské týmy se zúčastnily už 82. ročníku turnaje Velká cena Brna, který 8. května hostily Volejbalové kurty Lužánky. Družstvo žen a juniorky dirigovali David Nerud a Magda Králíková a se svými hráčkami si celý turnaj náležitě užili. „Hrálo se v přátelské atmosféře a krásném prostředí brněnského parku Lužánky, naše Áčko na turnaji vybojovalo krásné druhé místo, juniorky skončily osmé," uvedl po skončení trenér David Nerud.

 

 

A-tým žen odehrál na turnaji nejprve čtyři zápasy v základní skupině a všechny zvládl v poklidném tempu. Po čtyřech výhrách 2:0 postoupilo Královo Pole bez problémů do semifinále, ve kterém narazilo na tým Julinky a ani s ním nemělo žádný problém - výhra 2:0 tak posunula hráčky až do finále. V něm se KP Brno střetlo s družstvem brněnských Šelem. V utkání se projevila výrazně vyšší kvalita i zkušenost soupeře, který královopolské družstvo porazil ve dvou setech, a stal se se vítězem Velké ceny Brna.
 
Juniorský tým Králova Pole v základní skupině vyhrál tři zápasy a obsadil v ní druhé místo. Juniorky pak čekal boj o konečné 5.-8. místo, ale v dalších utkáních se už holkám bohužel již tolik nedařilo, a tak po dvou prohrách obsadily na turnaji konečně 8. místo.

 

Barbora Mertová

Foto: David Nerud

 

 

 
 
 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT