7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Úspěšný vstup do čtvrtfinálové série

 Úvodní zápas čtvrtfinálové série byl pro brněnské družstvo poměrně snadný. Brňanky se vypořádaly se svými soupeřkami z Frýdku-Místku za hodinu hry a připsaly si na konto hladké vítězství 3:0. V sérii se ujaly vedení 1:0, v sobotu odehrají druhý čtvrfinálový zápas na hřišti Frýdku-Místku.

 

 

Čtvrfinále ženské volejbalové extraligy - 1. zápas

VK Královo Pole Brno-TJ Sokol Frýdek-Místek 3:0 (16,20,12)                        
Rozhodčí: Koldinská, Vojtíšek. Čas: 66 min. Diváci: 150

Sestavy :
Brno: Hanusová, Andrusenko, Kubínová, Tobiášová, Hasalíková, Mikysková, libero Tomanová - Onderková, Bradáčová, Fiedlerová
Frýdek-Místek: Malá, Langová, Dedková, Danková, Homolová, Synková, libero Osvaldová - Kojdová, Košická, Haškovcová

Brňanky do prvního utkání nastoupily s maximální koncetrací, což se projevilo na průběhu utkání. Své soupeřky převyšovaly ve všech herních činnostech a jen díky krátkému výpadku pozornosti ve druhém setu dovolily moravskoslezským hráčkám dosáhnout alespoň dvaceti bodů. Brněnské družstvo tak získalo zasloužené první vítězství v sérii, na které může navázat v sobotní odvetě ve Frýdku-Místku

Ohlasy po utkání:

Miroslav Čada, trenér VK KP Brno: "Družstvo bylo výborně dirigováno Kubínovou, která se opírala o kvalitní příjem Andrusenkové a Tomanové a nemělo problém dovést zápas do vítězného konce."

Tereza Tobiášová, kapitánka VK KP Brno: "Soupeři se dnes nevedlo. Měly jsme celý zápas navrch. V sobotu to může být jiný zápas."

Foto: Ondra Driml


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT