7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Královo Pole venku podlehlo Frýdku-Místku

DR191641

 

Netradičně ve středu nastoupily královopolské volejbalistky k dalšímu extraligovému zápasu, který bohužel vůbec nevyšel podle jejich představ. Soupeřem KP Brna byl Frýdek-Místek, kterému se na domácí palubovce podařilo lépe zvládnout napínavé koncovky úvodních dvou setů, a nakonec zvítězit v utkání 3:0.  Dnes bohužel vyhrálo družstvo, které víc chtělo, udělalo méně chyb, a svou odvahovou vybojovalo dvě koncovky," řekl k duelu ve Frýdku-Místku hlavní kouč KP Brna Matúš Kalný.

 

„Z naší strany to byl hodně špatný zápas. Nezvládly jsme dvě koncovky, ale nejzásadnější bylo, že jsme udělaly moc chyb, a z tolika chybami v útoku a na servisu se prostě vyhrát nedá,” dodala kapitánka Šárka Šloufová.

V prvním setu přitom její tým ještě před koncovkou vedl o čtyři body a v závěru sady měl k dispozici i setbol (23:24). Frýdek-Místek ho ale dokázal odvrátit a otočit skóre pro sebe na 26:24.

Druhé dějství dlouho vyznívalo líp pro domácí (13:6), Královo Pole však postupně srovnalo krok (19:19) a v koncovce mělo slibný dvoubodový náskok (21:23). Frýdek-Místek ale zopakoval to, co v předchozím dějství, a sadu bral znovu poměrem 26:24.

Třetí set už si pak domácí od začátku pohlídaly a zvítězily v něm 25:19.

 

Frýdek-Místek – VK Královo Pole 3:0 (26:24, 26:24, 25:19)

 

Barbora Mertová

Foto: Ondřej Driml

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT