7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Brno oplatilo v Českém poháru Ostravě porážku z minulého týdne

KP vs FRM web 0412 112

 

Královopolské volejbalistky zamířily po necelém týdnu znovu do Ostravy, tentokrát ale k utkání Českého poháru. Svěřenkyně Richarda Wiesnera v letošní sezoně zatím na ostravskou hru marně hledaly vítězný recept, to ovšem po odehrání prvního zápasu 3. kola Českého poháru přestalo platit. Oba týmy přitom v Ostravě dlouho sváděly vyrovnanou bitvu, v níž se hostující Královo Pole ujalo vedení 2:1 na sety. Čtvrté dějství už pak ale bylo celé v režii Brna, které výhrou 3:1 udělalo první důležitý krok k postupu do dalšího pohárového kola. Rozhodující odveta je na programu 12. ledna v hale na Vodově. 

 

 

„Dnes jsem už od začátku měla z našeho týmu hrozně dobrý pocit, v týmu panovala dobrá atmosféra a myslím, že nám nadstardně zahrály kůlové hráčky. Ze začátku jsme měly trošku problém s obranou, postupně jsme se ale do toho dostaly a pak už jsme dominovaly hlavně v obraně na síti,radovala se po výhře kapitánka Daniela Digrinová.

„Celý náš tým je dnes potřeba pochválit za zlepšenou obranu od třetího setu a odvážný útok našich útočnic,vzkázal družstvu trenér Erik Nezhoda„Každý zápas se soupeřem jako je Ostrava a trenér Pommer nás učí hrát lepší volejbal. Jsme rádi, že jsme poprvé v sezóně Ostravu porazili, ale výsledek nesmíme přeceňovat, protože na Ostravě je znát náročný program a můžeme čekat, že spolu v této sezóně určitě ještě sehrajeme několik důležitých soubojů," zdůraznil po skončení duelu. 

 

 

Ostrava VK Královo Pole 1:3 (23:25, 25:23, 21:25, 14:25)

 

Barbora Mertová

Foto: Ivo Stejskal

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT