7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Základní část extraligy je u konce, Královo Pole opět vítězné

KP OLYMP web 05032022 70

 

V posledním kole extraligy vycestovalo Královo Pole do Šternberka a s tímto soupeřem si poradilo bez problémů ve třech setech. V tabulce tak královopolské volejbalistky skončily po základní části na druhém místě a ve čtvrtfinále, které startuje už příští týden, vyzvou na souboj o postup pražský Olymp. „Jsme rádi, že jsme měli poslední utkání pod kontrolou. Teď už vyhlížíme play off a svou pozornost plně zaměříme na našeho čtvrtfinálového soupeře,“ uvedl po utkání trenér Erik Nezhoda

 

„I přes vyrovnaný první set si myslím, že jsme si dnes zápas pohlídaly a těší mě, že jsme měly možnost vyzkoušet více herních varinat s úplně všemi našimi hráčkami," dodala kapitánka Daniela Digrinová.

První sada se ve Šternberku lámala za stavu 15:15, od tohoto okamžiku už se do vedení dostaly volejbalistky Králova Pole a set vyhrály poměrem 19:25. Šternberk, který si ještě mohl vybojovat vstupenku do play off, byl v následujících dvou sadách už na zvrat krátký, a tak po prohře 0:3 na sety bohužel skončil v tabulce na devátém místě a závěrečných extraligových bojů se nezúčastní.

 

Šternberk VK – Královo Pole 0:3 (19:25, 16:25, 19:25)

 

Barbora Mertová

Foto: Ivo Stejskal

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT