7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Vítězství na závěr základní části

 Brněnské volejbalistky ukončily základní část své soutěže. V posledním kole vítězstvím v Přerově 3:0 potvrdily konečné druhé místo v tabulce, ze kterého vyrazí do vyřazovacích bojů.

 

 

20. kolo ženské extraligy volejbalistek

PVK Přerov – KP Brno 0:3 (-17,-20,-14)
Rozhodčí: Vojtíšek, Hudík. Čas: 57 minut. Diváci: 250

Brno: Melichárková, Božková, Kubínová, Noseková, Svobodníková, Mikysková, libero Jášová - Útlá

V posledním utkání základní části Brňanky hladce potvrdily svou druhou pozici v základní části. V sestavě Brna opět došlo k několika změnám, v základní sestavě nastoupily juniorky Melichárková a Svobodníková, na lavičce zůstala Útlá. Melichárková vypomohla především na příjmu, v útoku se o nejvíce bodů postarala Mikysková při solidní úspěšnosti 48%. Brňanky nedaly domácím příliš šancí na úspěch, ve všech činnostech byly lepší a kontrolovaly průběh všech setů. Snad jen druhý set byl vyrovnanější, ale i tak skončil přesvědčivým rozdílem pro Brno. Hladká výhra v Přerově především vylepšila brněnské nálady po předchozím debaklu v Prostějově a mohla by být dobrým základem před play-off.

Ohlasy po utkání:

Ondřej Marek, trenér KP Brno: "Chtěli jsme si posílit před play-off sebevědomí. To se nám dnes podařilo. Soupeřky jsme předčili ve všech činnostech. Snad jen druhý set byl trochu vyrovnanější, ale ani v něm nedošlo na dramatickou koncovku"


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT