7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Sedm utkání = sedm vítězství

Vítězná eufórie pokračuje. I když by se mohlo zdát, že prodloužit sérii vítězstvím na půdě posledního extraligového družstva bude snadnou záležitostí, z Přerova se body nevozily nikdy snado a ani tentokrát domáci nechtěli svou kůži prodat lacino. Také pro trojici přerovských hráček Janu Goliášovou, Hanku Kotounovou a Veroniku Nucovou, které se svému volejbalovému umění učily v Brně, mělo utkání jistě prestižní náboj. 

 

11. kolo ženské volejbalové extraligy

PVK Přerov - VK KP Brno   0:3 (13, 21, 19)

Rozhodčí: Trumpeš, Antušák. Čas: 62 minut. Diváků: 100.
Sestava KP: Onderková, Straková, Melichárková, Svobodníková, Kubínová, Rozkydálková,
libero Jášová – střídala: Štorková
Sestava Přerov: Zajícová, Goliášová, Dýčková, Nucová, Mihálová, Mrázková
libero Hronová – střídala: Gambová, Kapavíková, Skřičková

Vstupy do utkání jsou naší silou stránkou. Opět se zadařilo zúročit nabuzení a razance s jakou naše děvčata nastoupila proti poslednímu družstvu tabulky do snadného zisku úvodní sady, kdy se zaskočený nevzmohl na výraznější odpor a dokázal získat na svou stranu pouhých 13 bodů. Ve druhém setu ovšem Přerov vsadil na riskantní podání a teto risk začal nést své ovoce. Dvě třetiny druhého setu se naše přihrávající hráčky snažily vyrovnat s tímto fenoménem , jenž nám bránil ve vužití hlavní zbraně, kterou bezesporu byl útok středem. Naštěstí to zvládla z pět minu dvanáct a po překročení 20 bodové hranice nebylo pochyb kdo jej získá do svého držení. I když se soupeřkám podařilo v závěru poařilo zkorigovat konečné skóre, byla tojen labutí píseň jejich snahy o úspěch v tomto utkání . Ve třetím setu si již naše děvčata, dirigovaná kombinační hrou Šárky Kubinové, došla v poklidu pro celkové vítězství.
Trenér Ondřej Marek: "Po výborném vstupu do utkání jsme se nechali ukolébat, což se soupeři podařilo potrestat hlavně velmi dobrým servisem. Oceňuji hlavně hru blokařek, zejména Ivony Svobodníkové, která byla velmi platnou hráčkou."

Nejvíce bodující hráčky

VK Královo Pole

 

 

 

 

PVK Přerov

Svobodníková

13

10

Nucová

Onderková

12

8

Dýčková

Straková

12

7

Mrázková


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT