7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

V Praze nás trápila přihrávka

Frýdek - Místek, Ostrava, pražský Olymp a naše áčko žen. To jsou protagonisté letošního 10. ročníku turnaje Mizuno Cup, který pořádá volejbalový klub z hlavního města.

Mezi kvartetem elitních extraligových týmů tentokrát naše hráčky příliš nezářily a obsadily poslední čtvrté místo. „Udělali jsem některé změny v sestavě, abychom vyzkoušeli nové herní varianty. Naprosto se nám nedařilo na přihrávce a holky hrály na nevyrovnaných vlnách. To se nesmí stávat," komentoval výkon asistent trenéra prvního družstva Radim Vlček.

Brňanky nejprve podlehly 0:3 Frýdku-Místku, vybojovaly vítězství 3:2 s Ostravou a nakonec nestačily na domácí Olymp. „S Ostravou holky zahrály povedený zápas, ale opět s nevyrovnaným výkonem. Musíme zlepšit přihrávku, bez které se neobejdeme," doplnil Vlček.

Turnaj tak naším volejbalistkám ukázal, že před odvetným víkendem Českého poháru a také startem nové sezony musí ještě tvrdě pracovat. „Tento týden zapracujeme trošku na psychice a dáme se před domácím pohárem do kupy," uzavřel Vlček.

Autor: Marek Těšík

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT