7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Zklamání v Ostravě

Onderková
Za jednoznačné zklamání se dá považovat sobotní utkání našich hráček v Ostravě. Po nepříliš bojovném výkonu na soupeře nestačily a v tie-breaku přišly o dva body. Své zaváhání budou muset odčitit po Novém roce ve Šternberku.
13. kolo UNIQA Extraliga žen  
 
TJ Ostrava - VK KP Brno 3:2 (13,-15,21,-21,13)  
  
Sestavy (od zóny I):
Domácí: Polášková, Piňosová, Lindovská, Kadlecová, Langová, Mayerhoferová. Libero: Elblová. Střídaly: Zedníková, Šípová, Pinková.
 
Hosté: Onderková, Staňková, Melichárková, Svobodníková, Vincourová, Michalíková.
Libero: Tobiášová. Střídaly: Toufarová, Pospíšilová, Širůčková.
 
  
Rozhodčí: Kovář V./Gall J. Diváci: 245. Čas: 114 min.  
 
První set byl hladkou záležitostí domácích, druhý naopak hostů, pak se teprve začalo bojovat o každý míč. Ve třetím setu byl první time-out 6:8, ale druhý už 16:13 a domácí už vedení nepustili. 4. set byl obdobný, s tím rozdílem, že time-outy byly 7:8 a 15:16 a hosté v koncovce náskok ještě zvýšili. Tie-break byl dramatický od začátku až do konce-stav skóre: 2:0, 2:4, 3:5, 6:5, 6:7, 8:7, 9:8, 10:9, 13:10, 14:11 a i když hosté odvrátili 2 mečboly a dotáhli na 14:13, následně zkazili servis a domácí se mohli radovat z vítězství. 
 
Domácí:
Kapitán: Konečně se nám podařilo dostat soupeře pod sebe. Hurá výhra.
 
Trenér: Dobrý kolektivní výkon, zasloužené vítězství a důležité 2 body. Soupeře jsme zatlačili servisem. Po nezvládnuté koncovce 4. setu se družstvo nepoložilo a tie-break jsme uhráli. Stále se musíme zlepšovat , hlavně diagonální hráčka.
 
Hosté: Kapitán: Náš výkon byl jako na houpačce. Pokud jsme dobře podávali, tak jsme domácí zatlačily, ale domácí hráli s větším nasazením.
 
Trenér: Ostrava si zasloužila vyhrát, protože víc chtěla. Naše hráčky se už asi viděly na Vánocích, budeme muset o to víc trénovat! 
 
(k utkání neexistuje oficiální statistika)
  
 

 Nejvíce bodující hráčky

TJ Ostrava

 

 

 

 

VK KP Brno









 





 

autor: CVF


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT