7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Udělali jsme první krok

Michaliková
Královopolanky prvním krůčkem našláply do semifinále UNIQA Extraligy žen, když v prvním utkání čtvrtfinálové série zvítězily nad Přerovksým volejbalovým klubem 3:1 po setech 25:10, 17:25, 25:12 a 25:18.  

 

 

 

 

První čtvrtfinále UNIQA Extraliy žen

VK KP Brno - PVK Přerov 3:1 (10,-17,12,18) 

 Rozhodčí: Grabovský L., Grabovský Z. Počet diváků: 250.

Sestavy:

Domácí: Onderková S., Tobiášová T., Toufarová M., Svobodníková I., Vincourová P., Michalíková M. Libero: Melichárková Š. Střídaly: Staňková R., Širůčková A.

Hosté: Nováková, Gáliková, Murčinková, Mátlová, Gambová, Rosenbergerová. Libero: Dedíková. Střídaly: Kohoutová, Ticháčková.

 

Brňankám se vydařil zejména vstup do utkání, kdy výborným servisem soupeře naprosto vymazaly ze hry a zvítězily snadno 25:10. Možná právě hladký průběh úvodní sady zapříčinil mírný pokles koncentrace domácích, protože Přerov ve druhém setu dokázal konkurovat, a když využil několika chyb domácích, zvítězil v poměru 25:17. Od třetího však dominoval pouze domácí celek, který se vrátil k výbornému podání, navíc mnohem lepe útočil než tým z Přerova.

Brno udělalo první krok na cestě do semifinále, ten druhý bude moci přidat již dnes od 17:00 opět na Vodové.

Vyjádření:

Domácí:

Kapitán: Jsme rádi za první vítězné utkání doma. Škoda výpadku ve druhém setu, kdy jsme dělaly hodně chyb. Jinak si myslím, že náš výkon byl dnes docela dobrý.

Trenér Marek: Je to důležité vítězství. Oba týmy byly nervózní. Musely jsme se obejít bez Romany Staňkové, která byla v týdnu nemocná. Snad bude druhé utkání z naší strany klidnější

Hosté:

Kapitán Gáliková: V dnešním zápase rozhodl servis a přihrávka. Také je pro nás velice obtížné se zorientovat v této velké hale

Trenér Sirvoň: Tým má zdravotní problémy. Ty se přenesou i do dalšího zápasu, takže budeme mít potíže s počtem hráček. To ovšem nemělo vliv na to, že Brno bylo lepší. Hlavně v prvním setu nás rozbilo servisem. My i Brno jsme byli nervózní, ale Brno nás trestalo útokem a podáním

   

 Nejvíce bodující hráčky

VK KP Brno

 

 

 

 

PVK Přerov

Svobodníková

18

12

Kohoutová

Michaliková

16

11

Gambová

Toufarová

15

8

Rosenbergerová

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT