7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Úvodní dvojboj? Dvě výhry

DR123404Do druhé fáze extraligového ročníku naše volejbalistky vstoupily exkluzivními výsledky. Nejprve jsme v městském derby ve čtvrtek porazily juniorky SG Brno 3:0 a připsali si do tabulky druhé nadstavbové skupiny tři body. Ve sbírání úspěchů naše děvčata pokračovala i v sobotu, kdy na třetí pokus v sezoně přehrála pražskou Slavii. Brňanky porazily největšího konkurenta v boji o konečnou šestou příčku pro play off na pražské palubovce 3:2.

 

 

Po úvodním volejbalovém dvojboji vedeme druhou nadstavbovou skupinu s 27 body. Druhá Slavia má o tři body méně, ovšem kvůli lichému počtu účastníku skupiny odehrála o jedno utkání méně.

V souboji brněnských družstev v prvním setu hráčky SG bojovaly jako lvice, jenže po ztrátě sady si výkon už do druhého setu nepřenesly. Hráčky SG byly nepozorné a druhý set nezvládly odpřihrávat. Třetí set přinesl vyrovnaný volejbal, ale koncovku si naše zkušenější hráčky nenechaly utéct.

Ve druhém hraném utkání se naše volejbalistky blýskly velikou bojovností na palubovce Slavie. Náš tým doslova výhru vydřel. I Pražanky zářily v bojovné hře a obě družstva se předháněla v líbivých zákrocích v poli i obraně na síti. Dojem z kvalitních výměn ovšem tradičně kazil nešvar ženského volejbalu, velké množství nevynucených chyb.

O dvou bodech pro Brno nakonec rozhodl pátý set, kdy Královopolanky domácí tým převýšily ve všech herních činnostech a po povedeném výkonu slavily cennou výhru.

 

19. kolo Uniqa extraligy

KP Brno - SG Brno 3:0

Sety: (21, 15, 22)

 

20. kolo Uniqa extraligy

Slavia - KP Brno 2:3

Sety: (-20, 11, -22, 20, -8)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT