7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Můj milý deníčku, aneb kadetky vyrazily na Šumavu..

P1080812Kadetky Králova Pole v čele s trenérem Petrem Pavlicou vyrazily minulý týden na Šumavu. Cílem jejich teambuildingové akce byla Kubova Huť. A jak si všechno užily pečlivě zaznamenala Kačka Čerteková...

 

 

 

 

15.12.2016 byl den, kdy jsme odjeli na Šumavu. To bychom ale nebyli my, aby se cesta neobešla bez komplikací. Hned první potíž nastala už při odjezdu. Měli jsme problém naskládat naše malé lodní kufříky do kufru tranzitu. Čtvrtinu kufru auta totiž zabíralo naše jídlo, bez kterého přece nemůžeme žít. Po 15 minutách manipulace se zavazadly a jídlem jsme konečně vyjeli.

Kadetky1

Po příjezdu na chalupu, kdy jsme hned na poprvé trefili odbočku, jsme se ubytovali a po malé válečné poradě, co bude další den, jsme šli spát.

V pátek po snídani jsme se vydali na Boubínskou rozhlednu (1362 m. n. m.). Cesta byla nekonečná a do kopce, ale výhled skoro až na Alpy stál za to!

Kadetky2

Po obědě přijel zbytek týmu a páni trenéři Martin Štětka a Standa Joukal. Kousek za Kubovou Hutí jsme našli opuštěný letní chatkový tábor, který byl celý zchátralý. Z tábořiště vedla naučná stezka až k naší chatě, po které jsme se vydali. K večernímu programu jsme měli přichystaný kvíz, u kterého jsme museli zapojit všechny mozkové závity.

Se sobotním ránem přišla také rozcvička. Celý den jsme se rozhodli zasvětit Boubínskému pralesu. Během 4 hodinové cesty jsme viděli Boubínské jezírko, Křížovou smrč a Lovecký zámeček s kapličkou. V jedné chvíli naší výpravy jsme se dostali až na hranice s Německem. Únava z výletu nám nezabránila naplno si užít večerní program.

Chalupa se proměnila v Kadeřnický salón a každá z nás se snažila vymyslet co nejoriginálnější účes.

Kadetky3

Po vyhlášení výherců soutěže a rozdání cen jsme si zahráli partičku, která byla plná smíchu a radosti. Unaveni z her a výletu, jsme se podívali na film a poté jsme ulehli do našich postelí.

Poslední den jsme si hned ráno zlepšili náladu a udělaly jsme palačinky na snídani. S obědem v krabičkách a smutkem na tváři nás páni trenéři i se sněhem dovezli v pořádku zpátky do Brna.

Kadetky4

 

Barbora Mertová

 

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT