7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Týmový duch i radost ze hry - to vše spojuje žákyně KP Brna

Zakyne B

V sérii ohlédnutí za sezónou královopolské mládeže nelze opomenout ani žákyně B a žákyně E. Po celý rok se o ně pečlivě staraly Alena Dobešová a Jana Brunclíková  a obě se shodují v tom, že jejich svěřenkyně uplnyulou sezónu odpracovaly poctivě a bojovně. „Holky letos dokázaly stvořit nádherný přátelský tým s volejbalovým srdcem," chválí svůj tým Alena Dobešová. Jana Brunclíková k tomu dodává: „Samozřejmě vždycky je co zlepšovat, především v individuálních činnostech a kondici, za týmovost mají ale moje holky ode mě jedničku s hvězdičkou."

 

 

Alena Dobešová, žákyně B

„I přes neúspěšně odehranou kvalifikaci soutěže, kdy jsme se dostaly až na dno tabulky, jsme nepropadly panice a zapracovaly jsme na herních úkonech tak, že jsme přímou čarou, kolo za kolem, bod po bodu, postupovaly v naší soutěži ze skupiny F až do skupiny B. A to byl pro nás ten nejlepší výsledek, který jsme si mohly přát.

Proto celou sezónu hodnotím jako velice úspěšnou a chtěla bych tímto všem hráčkám, ze kterých se postupně v průběhu sezóny staly nahrávačky, smečařky a blokařky, ať už dobrovolně nebo nedobrovolně :-) poděkovat, zejména za jejich bojovnost, radost ze hry a týmového ducha.  A na závěr už mohu dodat jediné: "Cítíme se jako vítěz" :-)."

 

Jana Brunclíková, žákyně E

„Letošní sezóna patří k nejúspěšnějším za dobu, co působím u družstva žákyň E. Děvčata se probojovala do finále Jihomoravského Poháru sedmých tříd, kde obsadila parádní 6. místo a na republikové kvalifikaci předvedla pěkné výkony, které působily volejbalově. Přístup děvčat k tréninkům byl od začátku velice zodpovědný, což se na konci projevilo třeba i na tom, že jsme dokázaly hrát systém na dvě nahrávačky.

Pro každého trenéra (nejen) žákovských družstev je nepříjemné vyzdvihovat pouze pár hráček, volejbal je týmový sport a jedna bez druhé si na hřišti neporadí. Pro mě byly překvapením snad všechny hráčky, a to především proto, že byly zodpovědné k sobě i k týmu. Letos jsem byla na děvčata přísnější než kdykoliv předtím a jsem ráda, že většina z nich to ustála bez újmy (i když hlavně při kondici neskutečně fňukaly). Velké díky za celou sezónu patří všem a jmenovitě:

- kapitánce Barunce Jílkové, která byla našim maskotem a polařkou, která nenechala spadnout míč;
- Paťce Přinesdomů, která nikdy nevzdávala žádné utkání a i přes nezdary bojovala až do konce;
- Natce Kochové za její touhu být stále nejlepší a za to jaký je dříč;
- Nellči Kadlčákové za nejzodpovědnější docházku a trvdou práci alespoň v utkáních;
- Dance Moudré za to, že nikdy neměla žádné připomínky a vše odmakala na 100 %;
- nahrávačkám Valči Jůzové a Kice Čáslavské za to, že se chopily nelehké role a zvládly to parádně;
- Gabči Blahové a Bětce Bednářové za to, že v týmu odevedly skvělou týmovou práci, která družstvo udělala tím co bylo.

Za odvedenou práci, trpělivost a výdrž patří velká poklona a díky také Barče "Babu" Baborovské, Klárce Horné, Barče Kučové, Sárce Skoumalové, Natce Lambové, Niki Rauscherové a nakonec i Terezce Wágnerové. Všem hráčkám přeji, ať jim nadále vydrží píle a touha po tvrdé práci, protože to určitě stojí za to!"

Zakyne E

 

 Barbora Mertová


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT