7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Žákyně na pohárový úspěch nenaváží

žákyně A
Žákyně VK KP, jakožto vítězky Českého poháru, postoupily přímo na Mistrovství České republiky, které probíhá právě v těchto dnech v Přerově. Jak se jim zatim daří si můžete přečíst v článku.
 
 
 
 
 
 
 
Žákyně zahájily tažení na mistrovství republiky proti Olympu Praha. Ve dvou vyrovnaných sadách na vítěství nedosáhly a prohrály 20:25 a 23:25. Jako zlomové se ukázalo utkání s Přerovem. Přerovský tým bývá tradičně doma hodně silný a to dokázal i v tomto utkání. V napínavé koncovce zvítězil nad našimi hráčkami 26:24, druhý set se poté ukázal pouze formalitou 25:10 ve prospěch Přerova. Naše hráčky nesložily zbraně a porazily poslední tým Hradce Králové 2:0 po setech 25:12 a 25:15.

Do nástavby si naše hráčky přenesly dvě porážky a tak byla jejich výchozí situace velice komplikovaná. V dalším vyrovnaném utkání navíc přišla další porážka, tentokráte s Olomoucí 1:2. Hráčky se tak musely rozloučit se snem o medaili. Jejich vůle za dobrým výsledkem však byla veliká, v posledních dvou utkáních skupiny zničily týmy Sokolova a Frýdku-Místku, a tak si dnes zahrály s Libercem o postup do utkání o konečné páté místo, kde již čeká tým Ostravy. 
 
Právě skončené utkání musel rozhodnout až tie-break ve kterém byl šťatnější tým Liberce, a tak si naše hráčky musí vypít kalich hořkosti až do dna. V utkání o sedmé místo se opět střetnou s týmem z Frýdku Místku. 

Mistrovství České republiky žákyň - utkání VK KP:

KP Brno - Olymp 0:2 (-20,-25)
KP Brno - Přerov 0:2 (-24,10)
KP Brno - H.K. 2:0 (12,15)
---
KP Brno - Olomouc 1:2 (-27,15,-12)
KP Brno - F.M. 2:0 (11,14)
KP Brno - Sokolov (14,18)
---
KP Brno - Liberec 1:2 (-17,24,-10)
KP Brno - Frýdek Místek 

Výsledky na CVF:
 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT