7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Juniorky vyhrály mezinárodní turnaj v Levici

Juniorky družstva 96 se o uplynulém víkendu připravovaly ve slovenské Levici. Postřehy z dvoudenního turnaje naleznete v článku.

 

 

 

 

 

 

Sobota 28.9.2012

Do turnaje jsme vstoupily utkáním proti družstvu VK Skalice. Ze začátku se nám moc nedařilo, hodně jsme se přizpůsobovaly hře soupeře. Dokázaly jsme vývoj jednotlivých setů otočit a dotáhnout utkání do vítězného konce. V druhém utkání na nás čekal výběr domácího klubu Palas Levice. Průběh obou setů, byl velmi podobný tomu, jak probíhalo naše vstupní utkání do turnaje. Nejlepší výkon na celém turnaji, jsme předvedly proti maďarskému celku Tera GRC Gődőllő. Soupeře jsme přehrály po všech stránkách Ve čtvrtém utkání jsme se střetly s budapešťským klubem Vasas. Do utkání šla obě družstva bez porážky. Nám se tento zápas moc nepovedl, zejména kvůli špatné přihrávce, a po zásluze jsme prohrály 0:2. Na závěr sobotního programu, nás čekalo utkání s VK Komárno, které jsme s přehledem zvládly.

 

Neděle 29.9.2012

V tento den nás čekaly dva slabší soupeři z VK Trnava a Ujpéšť. Měly jsme jasný úkol, porazit soupeře s co nejnižším počtem bodů. To jsme splnily a mohly jsme se tak radovat z prvního společného turnaje, který jsme vyhrály.

 

Výsledky VK Královo pole:

1. VK Skalice 2:0 (22,16)

2. Palas Levice 2:0 (21,20)

3. Tera GRC Gődőllő 2:0 (12,16)

4. Vasas Budapešť 0:2 (-20,-17)

5. VK Komárno 2:0 (16,7)

6. Ujpéšť 2:0 (8,8)

7. VK Trnava 2:0 (6,12)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT