7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Každá jsme krásná, každá jsme jiná, ale všechny jsme jeden tým!

Kalendář 2024

 

Přesně tak zní motto zbrusu nového kalendáře volejbalistek KP Brno pro rok 2024. O jeho vznik se zasloužil celý A-tým, konkrétní téma kalendáře ale vymyslely Simona Jelínková a Kateřina Kuníková. Účelem kalendáře je poukázat na jedinečnost každé hráčky, které, když se spojí dohromady, tvoří opravdový tým.

 

„Každá jsme úplně jiná jak povahou, tak vzhledem. Každou z nás ale zdobí jedinečnost, krása i ženskost, na což jsme chtěly poukázat,“ vysvětluje Simona Jelínková. „Když se spojíme dohromady – jsme skvělý tým. KáPéčko funguje i letos jako jedna velká rodina, všichni se podporujeme navzájem, bojujeme a držíme spolu. Tento kalendář to má jen podtrhnout,“ dodává Katarína Körmendyová.

Volejbalistky Králova Pole se na kalendář nefotily v dresech ani sportovním oblečení. Přály si totiž, aby je ostatní viděli i z jiné stránky – ne jenom jako sportovkyně. „V přirozenosti je krása, a proto jsme se fotily v neutrálních barvách a bez velkého nalíčení,“ říká Simona Jelínková.

„S výsledkem kalendáře jsme moc spokojené,“ doplňuje Kateřina Kuníková. Stejně jako ostatní spoluhráčky ji moc těší, že se kalendář podařilo zrealizovat. Kromě fanoušků a rodičů z něj podle ní budou mít radost i děti, které v KáPéčku trénují. „Krásnou vzpomínkou na letošní sezónu bude navíc i pro všechny z nás,“ uzavírá Kateřina Kuníková.

Kalendář je k dispozici od soboty 16. prosince na e-shopu KP Brno za 249,- Kč. Jeho vyzvednutí je možné od 21. prosince v kanceláři klubu v hale na Vodově.

 

Barbora Mertová

Foto: David Viktorin

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT