7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 49. týdne

Logo_Ozveny_tydneDěvčata z U-19 pokračují ve vítězném tažení Extraligovou skupinou B. Bohužel U-17 ziskem pouhého 1 bodu ztratila i teoretickou šanci na postup do finálové skupiny. Přesto je možné velmi mladé družstvo pochválit, že tato šance žila až skoro do poeldních chvil. Ani Juniorky ve svých utkání nezaváhaly a soupeřky ze Svitav porazily bez ztráty kytičky.

 

 

 

 

U-19: 17.-18. kolo Extraligy juniorek sk. B

7.12. 10:00 Sokol Šternberk - SG L. Daňka Brno 1:3
14:00 Sokol Šternberk - SG L. Daňka Brno 0:3
Komentář:

První zápas jsme začali v 10:00 a nevstoupily jme do něj moc koncentrovaně. Nehrály jsme svou hru a dělaly jsme mnoho nevynucených chyb. Ke konci setu jsme se ale  zvedly a začaly dotahovat soupeře, ale to už bylo dost pozdě, takže jsme prohrály první set. Do druhého setu jsme nastoupily lépe a tlačily jsme soupeře servisem a udělaly jsme chyb méně, což nám pomohlo k získání druhého setu. Třetí set jsme začaly stejně jako druhý a celkem s přehledem ho vyhrály. Čtvrtý set jsme se na začátku tahaly, ale pak jsme byly jasně v převaze a díky tomu jsme vyhrály zápas 3:1.

Ve druhém zápasu jsme od začátku soupeře tlačily a zápas dotáhly až do konce v koncentrovanosti. Zápas byl plně v naší režii a díky tomu jsme vyhrály 3:0.

Sestava: Šloufová, Podhrázká, Hudylivová, Kopáčová, Mikelová, Suchá, Libero: Vaňková

Střídaly: Tesařová, Malánová, Plešingrová

Markéta Plešingrová

Odkaz na tabulku soutěže

 

 

JKY: 17.-18. kolo 1. ligy juniorek sk. F

6.12. 11:00 VK Královo Pole B - TJ Svitavy 3:0
  15:00 VK Královo Pole B - TJ Svitavy 3:0
Komentář:  
  Odkaz na tabulku soutěže

 

JKY: 15.-16. kolo Krajského přeboru žen I. třídy

6.12. 10:00 SG L. Daňka Brno - TJ Junior Brno 3:0
13:00 SG L. Daňka Brno - TJ Junior Brno 3:1
Komentář:

Odkaz na tabulku soutěže

 

U-17: 15.-16. kolo Extraligy kadetek sk. B

6.12. 10:00 Sokol Šternberk - SG L. Daňka Brno 3:0
14:00 Sokol Šternberk - SG L. Daňka Brno 3:2
Komentář:

Odkaz na tabulku soutěže

 

ŽKY-A: 15.-16. kolo Krajský přebor kadetek

7.12. 10:00 SK Nový Lískovec - VK Královo Pole 1:3
  13:00 SK Nový Lískovec - VK Královo Pole 0:3
Komentář:

Žákyně A v neděli odehrály kraj kadetek za dopomoci dvou hráček z červených kadetek. Soupeřem byl nepříjemný tým Nového Lískovce, který ač je poslední v tabulce, tak častokrát dokázal udržet míč ve hře velmi dlouho. Než se naše mladé hráčky rozjely, trvalo jim to jeden celý, odevzdaný set. Zbylé tři a znovu tři sety byly v celkem jasné režii především díky kvalitnímu servisu a zvýšené pozornosti při obraně v poli. Zápasům chyběl ten správný šmrnc a tempo především díky rozhodčímu, který velmi často kouskoval a přerušoval hru díky zkoumání postavení hráček na přihrávce. Bohužel to negativně ovlivnilo i emoce a koncentraci hráček. 

Pohled trenéra: Toto dvojutkání navzdory vítězství nemohu hodnotit nějak výrazně pozitivně, protože až na pár pěkných nahrávek, minimum pohledných útoků a odvážných prvků v obraně, jsme nepředvedli nic, za čím bychom se mohli ohlédnout. Z velké části byl náš výkon ovlivněn i již zmiňovaným přístupem rozhodčího. Nezbývá než na tato prapodivná utkání zapomenout a směřovat naše snahy směrem k výkonům v první skupině v krajském přeboru žákyň.

Petr Pavlica

  Odkaz na tabulku soutěže


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT