7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 5. týdne

Logo_Ozveny_tydneKadetky KP si o víkendu daly menší volejbalový maratón, jak se jim vyvedl si můžete přečíst v následujícím článku.

 

 

 

 

 

KKY-KP: 5., 6., 7. a 8. kolo nadstavbové části 1. ligy kadetek

4.2. 10:00 VK KP Brno
- VK Beskdy Frýdlant n. Ostravicí
3:1
4.2. 12:00 VK KP Brno - VK Beskdy Frýdlant n. Ostravicí 3:0
5.2. 10:00 VK KP Brno - TJ Slovácká Slavia Uh. Hradiště 3:0
5.2. 12:00 VK KP Brno - TJ Slovácká Slavia Uh. Hradiště 3:0
Komentář:

Kadetky Králova Pole čekal velenáročný víkend, během kterého musely absolvovat dva výjezdy a v nich 4 utkání. Sobotní výjezd byl do Frýdlantu nad Ostravicí. Po delší cestě jsme ve staré, malé sokolovně začaly utkání lehce rozladění a nepřipravení. Proto se první set tahal a byl vyrovnaný jak na počet chyb, tak rovněž na počet bodů. Rozhodovala až koncovka, ve které jsme udělali více chyb a tak jsme úvodní sadu ztratili. To nás nakoplo ještě více a všechny zbývající sety jsme ovládly rozdílem třídy, především zásluhou dobré hry v poli, bojovností a rovněž slušným útokem. Druhé utkání tak jednoznačné nebylo, přesto však díky již jmenovaným přednostem jsme držely otěže utkání my a také jsme zvládly potvrdit výsledek z prvního utkání a všechny tři sety jsme vybojovali.

V neděli jsme vyrazili směr Uherské Hradiště, tady jsme měli lehkou výhodu, že jsme již z minulého víkendu věděli, co od soupeře čekat a nic moc zásadního se nezměnilo. První dva sety jsme byli jasně lepším týmem, ovšem třetí set se nám postavilo trošku jiné družstvo, více semknuté, protože se domácím zranila nahrávačka a my začali dělat zbytečné chyby. Dostali jsme se dokonce do stavu 19:23, který jsme však naší bojovností dokázali zvrátit a utkání vyhrát 3:0. Druhé utkání bylo velmi podobné až do koncovky druhého setu, kde se nám bohužel zranila blokařka Nikča Hanáková a následné situace zapříčinily snížení našeho velkého náskoku a set jsme vyhráli "jen" s 22 body soupeře. Třetí set byl dlouhý, úmorný, nudný a velmi unavený. Všichni si velmi přáli konec a ten byl opět za stavu 18:22 v nedohlednu. Tu chvíli našla poslední zbytky sil Lucie Podsedníková a jako správná kapitánka dotáhla svým servisem a útoky z doskoku set do srovnaného a nakonec i otočeného vývoje. Druhé utkání jsme rovněž vyhráli 3:0.

Za celý víkend patří velké uznání všem hráčkám, které potvrdily svoje kvality a dokázaly získat maximální možný počet 12ti bodů. Rovněž všechny těžké koncovky a nepříznivé stavy vyřešily s klidnou hlavou a dokázaly svoji psychickou odolnost!

  odkaz na tabulku soutěže

 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT