7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 3. týdne

Logo_Ozveny_tydneTento víkend své soutěže hrály dorostové týmy Králova Pole. Blíží se nám konec soutěží, jak si družstva vedou si můžete přečíst v následujících řádcích.

 

 

 


 

KKY-KP : 1. liga kadetek skupina D

20.1. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Junior Brno
3:1
20.1. 14:00 VK Královo Pole A - TJ Junior Brno
3:1
Komentář:

V prvním zápase jsme sice vyhráli 3:1, k cemuž nám také hodně pomohly bodové série na podání, ale výhra nebyla zadarmo, museli jsme mezi sebou hodně komunikovat, což občas chybělo, a soupeř nás začal dohánět. Komunikace a všechny ostatní herní činnosti se začaly zlepšovat a proto jsme nakonec vyhráli. Klára Bínová

První dva sety jsme druhý tým hodně s holkama tlačily servisem, takže byly docela rychle odehrané, ale ve třetím setu jsme začaly trošku polevovat a moc jsme spolu nekomunikovaly. V posledním setu jsme do toho šly naplno, a tak jsme si naši hru vybojovaly zpět.

Adéla Řičánková, hráčka

   odkaz na tabulku soutěže

 

 

JKY-KP : Krajský přebor juniorek Jihomoravského kraje

21.1. 10:00 VK Královo Pole A
- DDM Brno
3:0
21.1. 14:00 VK Královo Pole A
- DDM Brno
3:1
Komentář:

Prvni zapas jsme proti DDM vyhrali 3:0, i když jsme se chvilkami přizpůsobovali hře soupeře, i tak jsme to dokázali vyhrát. Naše velké plus byl dobrý servis, kterým jsme si byli schopni nahnat hodně bodů, za to na útoku jsme byli slabší. Celkově se nám moc nedařilo, ale na výhru to stačilo. Simona Škrabalová

Po prvním protrpěném zápase jsme chtěly nastoupit v bojovnějším duchu. Prvních pár balónů nám to vydrželo. Bohužel kvůli našim stupidním chybám, které nedělalají ani mladší žákyně, to rychle odeznělo. Hodně chyb plynulo z komunikace, která chyběla, ani balóny jsme nedokázaly skládat na první pokus. Střídání nám také nepomáhala. Jedinou naší záchranou byl tvrdý servis. Konečný výsledek byl 3.1, k nevíře je, že s tak tabulkově slabým soupeřem jsme dokázaly hrát vyrovnaně.
Doufám, že s takovou špatnou náladou už nikdy hrát nebudeme.

Lucie Mičánková, hráčka

   odkaz na tabulku soutěže

 

ŽKY: Krajský přebor kadetek Jihomoravského kraje 4. kolo.

20.1. 9:00 VK Královo Pole
- TJ Sokol Brno I
2:0
20.1. 11:30 VK Královo Pole
- TJ Minerva Boskovice F
0:2
20.1. 13:30 VK Královo Pole
- TJ Lokomotiva Břeclav
2:0
Komentář:  
   odkaz na tabulku soutěže

 

Barevný Minivolejbal

21.1.        
Komentář:

Opět po měsíci, ale již v novém roce, se naše mladé volejbalistky setkaly na v pořadí již 3. turnaji barevného Minivolejbalu. Na turnaj jsme zavítali do nedalekých zasněžených Letovic v neděli 21. ledna. Turnaje se zúčastnilo 1 družstvo zeleného Minivolejbalu a 2 družstva bojovala o své pozice v turnaji modrého Mini.
Opět jsme mohli být účastníky nebojácných výkonů plných úsměvů a radosti ale i slz a zklamání, hromadného vzájemného parťáckého povzbuzování, které vždy vytvoří perfektní atmosféru a týmového ducha. Jedno družstvo modrého volejbalu vybojovalo zlaté umístění a zároveň i postup do výkonnostně vyšší skupiny, dále jsme získali dvě umístění na „bednových“ pozicích. Ve hře jsme zkoušeli aplikovat poznatky z tréninků, dvě první a další přední umístění potvrzují vzestupnou formu.
Chci poděkovat všem zúčastněným reprezentantkám našeho klubu, rodičům za poskytnutou podporu a zázemí (dopravu, svačinky a pozitivní podporu během zápasů) a společně s trenérem Pavlem Koukalem se budeme těšit na další turnajová klání.

Za trenérské duo Šárka Sklenářová

   

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT