7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 8. týdne

Logo_Ozveny_tydneLiga kadetek se nám přesunula do své nadstavbové části, juniorky odehrály svůj nejdůležitější zápas proti Břeclavi, který rozhodoval o vedení v tabulce a žákyně odehrály své poslední kolo a čeká je už jen velké finále. Jak si naše družstva vedla si můžete přečíst v následujících řádcích.

 

 

 

JKY-KP: Krajský přebor Jihomoravského kraje juniorek

25.2. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Lokomotiva Fosfa Břeclav
3:0
25.2. 14:00 VK Královo Pole A
- TJ Lokomotiva Fosfa Břeclav
3:0
Komentář:  V prvním setu se vedení střídalo podle toho, který tým podával. My jsme naštěstí měli více bodových sérií a tak set vyhrály. Ve druhém setu jsme servisem tolik netlačily, takže jsme se dostaly do vyrovnané koncovky, kterou jsme lépe zvládly my. Ve třetí sadě jsme opět dobře podávaly a set i zápas jsme dotáhly do vítězného konce.

Adéla Hrnčířová, hráčka

Druhý zápas jsme začali s odhodláním a s cílem jednoznačně porazit soupeře. To se nám ovšem hned v prvním setu vymklo z rukou a začali jsme set se ztrátou. Ale i tuto překážku jsme překonali a v koncovce vyhráli. Druhý set již tak vyrovnaný nebyl a bez větších potíží jsme jej vyhráli. Třetí set jsme vyhráli s velkým odstupem a tak si zajistili první místo v tabulce.

Kateřina Čerteková, hráčka

  odkaz na tabulku soutěže

 

 

 

KKY-KP: 1. liga kadetek nadstavbová část

24.2. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Světlá nad Sázavou
3:0
24.2. 14:00 VK Královo Pole A
- TJ Světlá nad Sázavou
0:3
Komentář:  

V sobotu 24. února jsme odehrály zápas proti Světlé nad Sázavou. Hrály jsme v sestavě Radka Mokrá a Pavla Nesrovnalová na náhrě, na účku se střídala kapitánka Adéla Hrnčířová s Monikou Novotnou. Na liberu Tereza Ježková a Adéla Řičánková, na smeči Lucie Veselá, Lucie Šmardová a blokařky Petra Kožoušková a Eliška Jurdáková. Soupeře jsme jednoznačně porazily 3:0. Hodně jsme si pomáhaly dobrým servisem, kterým jsme soupeře dostaly pod tlak. První dva sety sice soupeř kladl menší odpor, ale ve třetím setu jsme jednoznačně vyhrály. Také se nám dařila příhra, kde pomahla hlavně Terka Ježková na liberu.

Pavla Nesrovnalová, hráčka

Druhý zápas
Na začátku prvního setu jsme nastoupily docela dobře, potom se to zvrtlo a my začaly dělat velké množství chyb. Například jsme nepřihrály přesně balón zadarmo, takže to blokařka nemohla složit, nebo jsme si například nezavolaly na nějaké míče, takže jsme musely hrát balón přes zadarmo bez možnosti útoku. Měly jsme v průběhu zápasu i samozřejmě nějaké dobré momenty, ale bohužel jich nebylo tolik, abychom zvládly vyhrát.

Adéla Řičánková, hráčka

   odkaz na tabulku soutěže

 

 

 

ŽKY-A: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 1. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole A
- VK Znojmo Přímětice A
2:0
24.2. 10:30 VK Královo Pole A
- VS Drásov
2:0
24.2. 11:45 VK Královo Pole A
- TJ Lokomotiva Břeclav
2:1
Komentář:

 V sobotu 24.2. jsme odehráli Krajský přebor žákyň. Tento turnaj jsme zahájili zápasem s VK Pegas Znojmo. V prvním setu jsme na soupeře tlačili servisem,a také se nám dařilo skládat míče. Hlavně díky našemu kvalitnímu servisu, jsme tento set vyhráli 25:18. V druhém setu jsme navázali na předešlý set. Opět jsme kvalitně podávali a snažili se na soupeře vyvinout ještě větší tlak, což se nám podařilo. Tento set se pro nás tedy skončil úspěšně. Vyhráli jsme ho 25:11.
Druhý zápas jsme hráli proti Drásovu. Začátek prvního setu jsme zaspali a prohrávali o čtyři body. V průběhu setu jsme je dotáhli. A set patřil nám. V druhém setu jsme získali veliký náskok. Měli jsme dobrý servis a přihrávku což nám pomohlo, a zápas jsme dotáhli k vítěznému konci.

Kateřina Pelikánová, hráčka

V sobotu 24.2. jsme hráli ve Znojmě kraj žákyň. Poslední zápas jsme hráli s Břeclaví.
Vyhráli jsme 2:1. Holkám nešlo moc podání. Myslím, že nám šlo dobře podání a že jsme dokázaly ubránit v poli. 1 set jsme prohrály kvůli naším chybám. Podle mě jsme hrály dobře a daly do toho vše.

Lucka Oujezdská, hráčka

S vystoupením děvčat jsem byl velmi spokojen vborně nám vycházelo podání a útok středem sítě. Těšíme se na finále.

Aleš Novák, trenér

 

 

  odkaz na tabulku skupiny

 

ŽKY-B: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 4. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole B
- VK Královo Pole Milénova A
2:0
24.2. 10:30 VK Královo Pole B
- TJ Junior Brno A
0:2
24.2. 11:45 VK Královo Pole B
- TJ Sokol Jehnice A
2:0
Komentář:  
  odkaz na tabulku skupiny

 

ŽKY-D: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 2. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole D
- TJ Minerva Boskovice
2:1
24.2. 10:30 VK Královo Pole D
- TJ Sokol Brno I
1:2
24.2. 11:45 VK Královo Pole D
- TJ Slovan Ivančice
2:0
Komentář:

1. zápas
První zápas jsme hráli s Boskovicemi.
Boskovice byli podle předpokladů nejtěžší soupeř. První set jsme prohráli. Nejvíc jsme asi kazili podání.Ale v druhém setu jsme se vzchopili a začali jsme pořádně hrát. V třetím setu jsme hráli perfektně, díky dobrému servisu jsme vyhráli 15:2. Celkově jsme vyhráli 2:1.
2. zápas
V druhém zápasu už to bylo horší. Druhý zápas jsme hráli se Sokol Brno 1. Kazili jsme hlavně příjem. Drželi jsme se ale Sokol jsme nedokázali porazit. Ale vyhráli jsme alespoň jeden set, takže naše druhé utkání skončilo 2:1 pro Sokol.
3. zápas
Třetí zápas jsme hráli s Ivančicemi. Ivančice pro nás byly nejlehčí soupeř. V prvním setu Ivančice začali vyhrávat 8:3 ale my jsme se nevzdali a začali jsme bojovat. První set byl hodně vyrovnaný ale vyhráli jsme 25:21.
Druhý set se Ivančice začali vzdávat, začali jsme vyhrávat 17:7 a už nás nedohnaly. Druhý set jsme vyhráli, takže jsme vyhráli 2:0.

Mili Laifrová, hráčka

Komentář trenérky:

Polední krajské kolo soutěže st. žákyň nám přineslo úspěšné završení v podobě 1. místa ve 2. skupině, a tak jsme se celkově po základní části vyšplhaly na 5. místo v této soutěži. A zajistily si účast v krajském finále. Pro mne je to příjemné překvapení, kterému jsem na počátku sezóny až tolik nevěřila.

V tomto kole jsme předváděly místy pěkný volejbal, leč pořád nás trápí výkyvy - poslední dobou se to výrazně projevuje vždy ve druhém utkání, které jsme i tentokrát zbytečně prohrály v tiebreaku. Našimi nejlepšími herními činnostmi byl servis a velmi dobrá hra v poli.

Májinka Kašubová, trenérka

  odkaz na tabulku skupiny

 

ŽKY-E: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 8. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole E
- TJ Agrotec Hustopeče
2:0
24.2. 10:30 VK Královo Pole E
- TJ Agrotec Hustopeče
2:0
Komentář:  
  odkaz na tabulku skupiny

 

 

ŽKY-M-A: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 4. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole M-A
- VK Královo Pole B
0:2
24.2. 10:30 VK Královo Pole M-A
- TJ Sokol Jehnice A
2:0
24.2. 11:45 VK Královo Pole M-A
- TJ Junior Brno A
0:2
Komentář:  

Družstvo VK KP Milénova "A" hrálo 24.2.2018 svůj poslední turnaj sezóny na Novolíšeňské. První zápas jsme hrály proti VK KP "B", který jsme prohrály 0:2 díky nepřipravenosti a nepozornosti. Udělaly jsme velké množství chyb. Druhý zápas jsme nastoupily proti týmu Sokol Jehnice "A", který jsme vyhrály, jelikož jsme zlepšily všechny herní činnosti. Třetí a náš poslední zápas jsme hrály proti Junioru Brno A. Herně to bylo vyrovnané. Porazila nás jejich nejlepší hráčka servisem. Nedokázaly jsme si s ním poradit a vždy od ní dostaly šňůru bodů.

Karolína Malcová, hráčka

  odkaz na tabulku skupiny

 

 

ŽKY-M-B: Jihomoravský krajský přebor starších žákyň 8. kolo 6. skupina

24.2 9:00 VK Královo Pole M-B
- Gymnázium Šlapanice
2:0
24.2. 10:30 VK Královo Pole M-B
- TJ Spartak Velká Bíteš
2:0
24.2. 11:45 VK Královo Pole M-B
- TJ Sokol Újezd
2:0
Komentář:  

V sobotu 24.2. jsme odehrály poslední turnaj letošní sezony. Poprvé za sezonu jsme hrály na domácí palubovce, což se ukázalo jako výhoda, protože jsme nenašly přemožitele.Soupeře z Újezdu u Brna, Velké Bíteše i Šlapanic jsme zvládly porazit ve dvou setech. Největší zásluhu na tom měl náš velmi kvalitní tvrdý servis a dobrá hra v poli. Celkově byl náš výkon týmový a až na malé zaváhání jsme hrály vždy svoji hru.

Sára Králová, hráčka

  odkaz na tabulku skupiny

 

 

Minivolejbal v barvách ZŠ Milénova

25.2  
Komentář:

Přišla mrazivá neděle 25. února a s ní i poslední mimobrněnský turnaj barevného Minivolejbalu v Břeclavi. Družstva VKKP Brno - Milénova se zúčastnila v hojném počtu kategorie zeleného i modrého Mini a přesto, že venku bylo opravdu chladno, výkony hráček hájící barvy odnože našeho klubu vůbec chladné nebyly – podařilo se nám v jednotlivých skupinách celkem ukořistit krásné 1. a 2. místo! Děkujeme za vzornou reprezentaci a gratulujeme ke krásným sportovním výkonům.

Za trenéry Mgr. Šárka Sklenářová

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT