7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 9. týdne

Logo_Ozveny_tydneLiga kadetek se nám přesunula do své nadstavbové části, juniorky odehrály předposlední kolo své soutěže. Jak si naše družstva vedla si můžete přečíst v následujících řádcích.

 

 

 

 

 

JKY-KP: Krajský přebor Jihomoravského kraje juniorek

4.3. 10:00 VK Královo Pole A
- Volejbal Vyškov
1:3
4.3. 14:00 VK Královo Pole A
- Volejbal Vyškov
3:0
Komentář:

Vyškov A - KP 3:1

Dnešní zápas proti Vyškovu začal úspěšným prvním setem. Dařilo se nám podání a tak jsme si udělaly velký bodový náskok. V poli už to nebylo tak dobré, ale díky servisu jsme vyhrály. Zato v druhém setu náš dobrý servis odešel a my začaly všechno kazit. Smeče neustále lítali do autu nebo do sítě a my jsme se opět dostaly do našeho problémového stavu nehraní. Soupeřky jednoduše vyhrály druhý set a celá hrůza začala odznova. Kazily jsme servis, smeče, obrana na síti taky moc nefungovala a přestaly jsme mezi sebou naprosto komunikovat. Problém bylo i přihrát balon zadarmo. Třetí i čtvrtý set tedy Vyškov vyhrál. Celý zápas jsme jim daly pouze vlastními chybami. Doufám, že se to už víckrát nebude opakovat.

Markéta Dědková, hráčka

Vyškov A - KP 0:3

Do druhého zápasu jsme se snažily především změnit náš přístup v našich hlavách. V počátcích prvního setu to tak vůbec ale nevypadalo. Nebyla vidět žádná změna. Každá z nás byla sobecká a hrála si pouze to svoje, stejně jako v prvním zápase. Poté přišla pasáž, kdy jsme přestaly kazit podání a soupeř na toto konto začal dělat víc chyb. 1. set jsme za stavu 18:22 otočily a vyhrály 25:23. V dalších dvou setech jsme utekly soupeři hned ze začátků, a proto cely zápas skončil 3:0 pro náš prospěch. Škoda, že s touto atmosférou jsme nedokázaly vyhrát i 1. utkání.

Lucie Mičánková, hráčka


  odkaz na tabulku soutěže

 

 

 

KKY-KP: 1. liga kadetek nadstavbová část

24.2. 10:00 VK Královo Pole A
- Česká Třebová
1:3
24.2. 14:00 VK Královo Pole A
- Česká Třebová
1:3
Komentář:  

KP - Česká Třebová 1:3

Dnes jsme hráli proti soupeři, o kterém jsme toho moc nevěděli. V prvním zápase jsme měly trochu stížené podmínky na hřišti, kvůli nemocné nahravačce a celkově nemocnému týmu. Ale zahájily jsme pěkně našimi 6 body na podání. Soupeřky měly problém s přihrávkou, takže jsme se na ně snažily tlačit servisem. První set nám docela bez problémů vyšel. Ale v druhém setu jsme začaly servis kazit a dělat hloupé chyby. Soupeřky ucítily příležitost a chopily se vedení. My jsme přestaly komunikovat, neplnily jsme si každá vlastní povinnosti, takže jsme nefungovaly ani jako celek. Po zkaženém bodu jsme daly hlavy dolů a tím jsme si zapříčinily prohru celého zápasu.

Markéta Dědková, hráčka

KP - Česká Třebová 1:3

Druhý zápas jsme odehráli proti České Třebové. Prohráli jsme 1:3. Sice jsme v prvním setu začali dobře, fungovala komunikace v poli, získávali jsme body útoky a bylo pár pěkných bodových sérií na podání. Avšak v druhém setu jsme povolili a přestaly fungovat doposud dobré činnosti. Což hodně přispělo k naší prohře.

Klára Bínová, hráčka

   odkaz na tabulku soutěže

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT