7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 14. týdne

Logo_Ozveny_tydneTento víkend byl ve znamení finálových turnajů, juniorky ovládly finálový turnaj a staly se mistry České republiky. Kraj kadetek měl také své finále a v něm naše holky dominovaly, tím si zajistily postup do baráže o 1. ligu kadetek. Neděle byla finálovým dnem našich nejmladších, jak si vedly si můžete přečíst v následujících řádcích.

 

 

 

 

 

ŽKY-D: Pohár 7. tříd Jihomoravského kraje - Velké finále

8.4. 9:00 VK Královo Pole D
- TJ Drásov
2:0
8.4. 11:45 VK Královo Pole D
- TJ Lokomotiva Břeclav
2:0
8.4. 14:15 VK Královo Pole D
- TJ Lokomotiva Břeclav
2:0
8.4. 15:00 VK Královo Pole D - TJ Sokol Brno I 2:0
Komentář:

Mladší žákyně přebornicemi kraje v Poháru 7 tříd
 
Závěrečný finálový turnaj, jehož břímě padlo na kolegy z Břeclavi, měl bez ohledu na výsledky v základní částu určit, kdo se letos stane vítězem kraje.
Přinesl také nový formát soutěže, který se nesetkal s kladným ohlasem, především u prvních 4 družstev, navíc ani nepřinesl  zdramatizování turnaje.
Los nám přiřknul v prvnícm kole osmého ze základní části - TJ Drásov, který pro nás nebyl soupeřem. První jasné vítězství 2:0.
Druhé kolo znamenalo utkání se čtvrtým týmem základní části - TJ Lokomotiva Břeclav. První set deklasování soupeře. Začátek druhého setu pod vlivem setu předchozího
jsme předváděly volejbal "ono se to nějak uhraje". Od poloviny setu děvčata začala předvádět podstatně lepší volejbal. Druhé vítězství 2:0.
Beachový systém turnaje nám do třetího utkání opět poslal družstvo Břeclavi, které jsme opět jasně přehrály 2:0.
Závěrečný boj o "titul"  jsme svedly  s beachovým družstvem Sokola Brno, který oprotri našim předpokladům přehrál přímětická děvčata. Sokolky se prezentovaly velmi dobrým výkonem.
V prvním setu jsme předvedly obrat k vítězství až za stavu 15:17, kdy děvčata zapla konečně naplno svoje turbo a už soupeře k ničemu nepustila . Druhý set byl již koncertem z naší strany.
A po zásluze naše divoženky převzaly zlaté medaile.
Družstvo po dlouhé době posílila Kačka Pelda Pelikánová, která je již dnes oporou družstva starších žákyň a která byla jednoznačně nejlepší hráčka celého turnaje. Vrátila se i Bětka Vejtasová, která po zranění zvládla celý turnaj a překvapivě velmi dobře. Pochvalu také zaslouží všechna děvčata, která se zapojila do hry, velkou pochvalu zaslouží i ta, která byla "jen na lavičce", ale vydatným povzbuzováním pomáhala svým spoluhráčkám na hřišti.
Na závěr musím složit velkou poklonu našim ULTRAS, kteří v počtu 21 fanoušků bohatě předčili domácí, ale především děvčatům vytvořili atmosféru hodnou bojům o nejvyšší příčky. Děkujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Turnaj byl současně z mého pohledu dobrou přípravou na kvalifikační boje o účast na Republiku ml. žákyň v Liberci. Už proto, že jsme si mohly vyzkoušet fungování družstva po návratu Peldy a Bětky do týmu.

Mája Kašubová, trenérka

   

 

 Z001 240

 

ŽKY-M: Pohár 7. tříd Jihomoravského kraje - Velké finále

8.4. 10:30 VK Královo Pole M
- VK Znojmo Přímětice
0:2
8.4. 11:45 VK Královo Pole M
- Zlín
2:0
8.4. 13:00 VK Královo Pole M
- TJ Lokomotiva Břeclav
0:2
8.4. 14:15 VK Královo Pole M - Volejbal Vyškov 0:2
Komentář:

V neděli 8.4.2018 zakončilo letošní sezónu v Poháru 7. tříd družstvo VK KP Milénova. Soutěže se zúčastnilo celkem 20 dívčích družstev. Naším cílem byla účast mezi nejlepší osmičku, která postoupila do Finálového turnaje. Konečné 6.místo bereme za velký úspěch. Celou sezónu se nám dařilo postupovat tabulkou směrem vzhůru. Chválím všechny hráčky za nasazení, snahu,předvedené výkony a hlavně zlepšování organizace hry a herních činností jednotlivce.

V. Starý, trenér

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT