7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 44. týdne

Logo_Ozveny_tydne O tomto víkendu hrálo naše elitní družstvo starších žákyň další kolo 1. ligy kadetek a 2. kolo odehrály naše kadetky KP v krajském přeboru.

 

 

 

 

 

U-15: 1. liga kadetek skupina C

3.11. 10:00 VK Královo Pole A
- Demlova Jihlava
3:1
3.11. 12:00 VK Královo Pole A
- Demlova Jihlava
3:2
Komentář:

V sobotu 3.listopadu jsme odehrály utkání v Jihlavě proti soupeři ŠSK Demlova, který zatím stejně jako my prohrál jen 2 utkání.
První zápas jsme zahájily ještě s únavou z cesty, od 1.setu se bojovalo o každý balón a ačkoliv jsme soupeře jen dotahovaly, vyhrály jsme koncovku 25:23. Druhý set už jsme hrály o něco lépe, ale koncovka se nám tentokrát nevydařila a prohrály jsme 24:26. Zbylé dva sety jsme přitlačily na servise, zlepšily příjem, přitvrdily na smeči a vyhrály celkem jednoznačně 3:1.

Druhý zápas jsme zahájily bojovně a první set vyhrály 25:22, v dalším setě jsme však polevily a zachránily ho znovu až v koncovce 26:24. Další dva sety vyhrála Jihlava, když jsme zbytečně znervózněly, kazily podání i příjem a přestaly tvrdě útočit. V rozhodujícím tiebreaku jsme zabojovaly, začalo se nám více dařit, vyhrály jsme ho 15:8 a domů se vrátily s 5 body.

Zuzana Navrátilová - hráčka

   

 

KKY-KP: Jihomoravský krajský přebor kadetek 1. skupina

3.11. 10:00 VK Královo Pole A
- Boskovice
2:0
3.11. 12:00 VK Královo Pole A
- VS Drásov
2:1
3.11. 14:00 VK Královo Pole A - Vyškov B 2:1
Komentář:

KP Brno - Boskovice 2:0 (10,22)

První zápas soboty jsme odehráli proti Boskovicím. Poprvé nás koučoval pouze náš asistent trenéra a myslím, že to zvládl na jedničku. Hned do prvního setu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a uděláme pro to maximum. To se nám taky povedlo. Soupeře jsme tlačily dobrým podáním a dařilo se nám i na smeči. Nenechali jsme tak Boskovice dát více než 10 bodů.
V druhém setu se nám ale přestalo dařit na přihrávce a když už jsme přihrály, nebyly jsme schopné přelézt útokem síť. Hloupými chybami jsme udržovaly vyrovnaný stav. V koncovce jsme ale zabojovaly a dokázaly jsme výkonnostní převahu.

Markéta Dědková - hráčka

 

Drásov - KP Brno 1:2 (-23,22,-8)

Na druhý zápas proti Drásovu jsme po prvním nastoupili s dobrou náladou a vztyčenými hlavami. V prvním setu nám to však trochu uteklo, ale přesto jsme dobrým podáním a podporou v týmu dokázali soupeře dotáhnout a celkem těsně vyhrát.
Ve druhém jsme už tolik štěstí neměli. Kvůli častým chybám - autům, neschopnosti se domluvit - nás soupeř porazil.
Nenechali jsme si to ale líbit, a v tie-breaku jsme soupeře s přehledem zvládli. Utkání tedy skončilo 2:1 pro nás.

Marika Zapletalová - hráčka

 

Vyškov B - KP Brno 1:2 (-18,14,-7)

Poslední zápas jsme odehrály proti Vyškovu B. První set byl zpočátku vyrovnaný, ale pak se nám začalo dařit na podání, které jsme podpořily četnými zákroky v poli i řadou povedených útoků a první set jsme dotáhly do vítězného konce. Ve druhém setu jsme se od začátku trápily a nezvládly jsme včas zareagovat na sérii Vyškova na podání. I proto se z vítězství ve druhém setu radoval soupeř. V tiebreaku jsme, ale již nic nenechaly náhodě. Více se nám dařilo na podání, dostaly jsme se i k hezkým akcím v útoku, zlepšily jsme naši komunikaci a díky tomu všemu pro nás tiebreak skončil vítězstvím.

Kateřina Vejtasová - hráčka

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT