7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 46. týdne

Logo_Ozveny_tydne O víkendu se odehrálo další kolo Poháru 7. tříd a také družstvo U-15 předehrálo zápas v 1. lize kadetek.

 

 

 

 

 

U-15: 1. liga kadetek skupina C

18.11. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Svitavy
3:0
18.11. 12:00 VK Královo Pole A
- TJ Svitavy
3:0
Komentář:  

Tuhle sobotu jsme hráli v Brně se Svitavami. První set jsme nezačali moc dobře. Svitavy měli před námi dost velký bodový náskok. Potom jsme přestali kazit servis a odpodávali jsme první set . Druhý a třetí set jsme vyhrávaly o několik bodů. Nekazily jsme příjem, nebály jsme se smečovat a nekazily jsme servis. V prvím setu druhého zápasu nám nešel příjem. Svitavy dobře podávaly a my jsme to nedokázali přihrát a proto Svitavy dostali několik bodů díky našemu příjmu. Ale přihráli jsme, složili balón a vyhráli první set. Druhý a třetí set jsme se zlepšili ve všech činnostech, soupeřky jsme nepustili do vedení a náskok se nám podařilo navyšovat.

Daniela Moudrá - hráčka

   

 

ŽKY-M: Jihomoravský Pohár 7. tříd

18.11. 9:00 VK Královo Pole M
- Junior Brno
1:2
18.11. 12:00 VK Královo Pole M
- Volejbal Brno
1:2
18.11. 14:00 VK Královo Pole M
- Znojmo Přímětice
0:2
Komentář:

V posváteční neděli nastoupila děvčata družstva VKKP Brno Milénova k druhému turnajovému kolu Poháru 7. tříd. Nikam daleko se necestovalo, pořádající družstvo TJ Junior Brno sídlí v přes údolí vzdálené Líšni. A také toto pořádající družstvo bylo naším prvním soupeřem, který prověřil naše dovednosti. Zápas jako na houpačce v prvním setu ovládla domácí děvčata poté, co otočila koncovku ve svůj prospěch. Pak se dostaly ke slovu naše reprezentantky a srovnaly stav setů na 1:1. Zápas se tedy rozhodoval až v těsné koncovce tiebreaku, který jsme ztratili minimálním rozdílem 13:15.
Druhý zápas se proti nám představilo chlapecké družstvo SK Volejbal Brno ve žlutých dresech. Kluci byli vzrůstem obrovští, my se ale nezalekly a první set získaly pro sebe. Dál se nám ale bohužel s chlapci krok držet nedařilo a zápas jsme opět ztratili v tiebreaku, nyní ale velkým rozdílem 3:15.
Poslední utkání „o vše“ hrálo naše družstvo proti dívčímu družstvu z Přímětic. Děvčata od Znojma již od začátku tahala za delší konec a bez problémů celé utkání získala v poměru 0:2. Z turnaje tudíž odjíždíme se třemi prohrami, ale se dvěma získanými sety. Výsledek je bohužel sestup do IV. skupiny Poháru.


Za dívčí družstvo VKKP Brno Milénova
Mgr. Šárka Sklenářová - trenérka

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT