7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 9. týdne

Logo_Ozveny_tydne Tento víkend byl ve znamení Krajského přeboru žákyň, jak si vedly naše děvčata si můžete přečíst v následujících řádcích

 

 

 

 

 


 
 

ŽKY-M-A: Krajský přebor žákyň

2.3. 9:00 VK Královo Pole M-A
- TJ Junior Brno A
2:0
2.3. 10:45 VK Královo Pole M-A
- Volejbal Vyškov A
2:1
2.3. 11:30 VK Královo Pole M-A - TJ Minerva Boskovice 0:2
Komentář:

V sobotu 2.3.2019 jsme hrály na ZŠ Novolíšeňská 7. kolo krajského přeboru žákyň.
Prvním soupeřem pro nás byl domácí tým TJ Junior Brno. I přes nevydařený začátek prvního setu (3:16) jsme tento zápas vyhrály poměrně lehce 2:0.
Druhý zápas jsme hrály proti Volejbalu Vyškov. Tento tým je v průběžné v tabulce níže pod námi. Proto jsme měli jasný cíl: vyhrát! a to se nám taky podařilo. I když jsme ztratily druhý set, zápas jsme nakonec vyhrály v tiebreaku. Jako poslední jsme nastoupily proti Boskovicím. V prvním setu jsme kvůli výbornému servisu protihráček prohrály 8:25. Druhý set jsme začaly dobře. Nedělaly jsme mnoho zbytečných chyb a dostaly jsme silnějšího soupeře pod tlak. Ke konci setu jsme bohužel zaváhaly a zápas proto prohrály 0:2.
Do první skupiny se tedy stále nepodíváme, ale s naším výkonem jsme i tak spokojené. Děláme pokroky ve všech herních činnostech.

Veronika Chajdová, hráčka

   odkaz na tabulku

 

 

ŽKY-M-B: Krajský přebor žákyň

2.3. 9:00 VK Královo Pole M-B
- TJ Sokol Jehnice A
0:2
2.3. 10:30 VK Královo Pole M-B
- Lokomotiva Břeclav B
0:2
2.3. 11:45 VK Královo Pole M-B
- TJ Sokol Újezd u Brna
2:1
Komentář:

Další kolo kraje žákyň jsme začaly se známým soupeřem – TJ Sokol Jehnice. Jak už bohužel víme, naše začátky jsou pomalejší a trvá nám, než se dostaneme do správného hracího tempa. První set připomínal spíše bagrovanou než volejbal, což bylo hodně způsobeno našimi problémy na příjmu. Druhý set už vypadal o něco lépe. Dokázaly jsme si pomoct podáním a soupeře zatlačily. Po již vyrovnanějším setu jsme ke konci udělaly víc chyb, ke kterým se přidaly i zmatky v postavení. První zápas s Jehnicemi jsme tedy prohrály 0:2. Další dvě kola jsme nehrály a měly čas přemýšlet nad tím, jak naši hru zlepšit. Do zápasu s Břeclaví jsme vstoupily velmi dobře a podávaly bojovný výkon. Zlepšily jsme se na příjmu a tak se nám dařilo i lépe útočit. Ve vyrovnané koncovce jsme ztratily body vlastní blbostí a táhlo se to s námi celý druhý set, kdy jsme prohru v prvním setu nedokázaly hodit za hlavu a prohrály jsme tedy i druhý zápas s Břeclaví 0:2. Poslední zápas rozhodoval o tom, kdo sestoupí. My začaly skvěle a první set vyhrály bez větších problémů 25:11. Kvůli zdravotním obtížím jsme musely trošku pozměnit sestavu, což jsme úplně neunesly a druhý set prohrály 27:25. Tie-break byl plný napětí a ve stavu, kdy jsme prohrávaly 10:5 i plný obav z prohry a sestupu. Za tohoto stavu se však dostala na servis Selenka a zápas dopodávala do vítězného konce 15:10. Ve skupině jsme se tedy opět udržely, za což patří holkám dík a zároveň toho máme ještě hodně co zlepšovat.

Kateřina Nálezková, trenérka

   odkaz na tabulku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT