7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 14. týdne

Logo_Ozveny_tydneNaše výběrové družstvo starších žákyň U-15 o víkendu bojovalo v 1. kole baráže Extraligy kadetek, jak se jim vedlo a dokázaly se děvčata probojovat do další fáze baráže? To vše se dozvíte v následujících řádcích.

 

 

 

 

 


 
 

U-15: Baráž o Extraligu kadetek 1. kolo

7.4. 9:30 VK Královo Pole
- VK Karlovy Vary
3:1
7.4. 13:00 VK Královo Pole
- VK Karlovy Vary
1:3
7.4 Zlatý set VK Královo Pole - VK Karlovy Vary 15:13
Komentář:

1. zápas:

Královo hned do prvního balonu vstoupilo s nasazením. Díky kvalitním a málo zkažených servisů Karlovy Vary utlačovali celé dva sety. Po těchto dvou odehraných setech Královo pole polevilo a Karlovy Vary se chopili šance a začali tvrdě útočit a obětavě vybírat. Tento set s přehledem vyhráli ,ale Královo Pole se nenechalo zastrašit a mělo chuť jim to ve 4 setu vrátit a tak se také stalo. Byl to velmi napínavý a herně zajímavý set oba týmy se prevelice snažili ale Královo Pole na konci setu zatlačili ještě o něco více a Karlovy Vary se položili. Velkou roli v tomhle utkání také hráli fanoušci protože Královopolský fanclub otřásal celou halou.

Lucka Veselá, hráčka


2. zápas :

Po hodinové pauze nás čekal druhý zápas, do kterého jsme vstoupily soustředěně, s bojovností, dobrým útokem, servisem i obrannou a první set vyhrály 25:16. Další sety na nás bohužel dolehla tíha možného postupu do finálového kola baráže. Stačilo nám vybojovat už jen "pouhý set", ale začaly jsme dělat chyby na příjmu i útoku, přestaly bránit a Karlovy Vary nás doslova přejely (11:25, 10:25, 13:25). Po tomto výkonu jsme se musely vzchopit a porvat se o vítězství ve zlatém setu, který rozhodl o postupu.

Zuzka Navrátilová, hráčka

 

Zlaty set :

Protože jsme první zápas proti Karlovým Varům vyhráli 3:1 a druhý prohráli 1:3, museli jsme hrát zlatý set o postup na kvalifikaci do extraligy kadetek. Po nevydařeném zápase jsme se vzchopili a začali jsme se rvát o každý bod. Opět nám začala fungovat obrana a pomohli jsme si i na útoku. Zápas byl nerozhodný až do poslední chvíle. Koncovku jsme zvládli lépe než náš soupeř, a tak jsme se mohli radovat z vítězství 15:13.

Verča Miškufová, hráčka

 

Družstvo U-15 tímto vítězstvím postupuje do 2. části baráže o Extraligu kadetek, kde se utká spolu s Uherským Hradištěm, Frýdkem Místkem a Českými Budějovice o dvě postupová místa. Turnaj se odehraje v termínu 4.-5.5.2019 v Českých Budějovicích.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT