7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 45.týdne

Logo_Ozveny_tydneO víkendu naše žákovská a dorostenecká družstva odehrála mnoho utkání, kdo vyhrál, kdo prohrál a jak hodnotí jednotlivá utkání hráčky a trenéři, si přečtěte v následujících několika řádcích.

 

 

 

 

 

JKY-KP: Krajský přebor juniorek Jihomoravského kraje

10.11. 10:00 VK Královo Pole JKY
- Volejbal Vyškov
3:2
10.11. 14:00 VK Královo Pole JKY
- Volejbal Vyškov
3:0
Komentář:

První zápas jsme v prvním setu hrály dobře a nenechaly jsme se ničím zaskočit. V druhém setu jsme lehce povolily a nedělaly své činnosti úplně na 100%, ve třetím a čtvrtém setu to bylo poměrně stejné, ale v tiebreaku jsme zase začaly plnit své úkoly a mohly jsme tedy oslavit naše vítězství.

Adéla Řičánková, hráčka

Druhý zápas jsme začaly podle našich představ. Dostávaly jsme soupeře pod tlak hlavně dobrým servisem a následnou obranou v poli. První set jsme tedy vyhrály bez větších potíží. Do poloviny druhého setu jsme měly skóre také pod kontrolou, ale pak přišla dlouhá série na straně Vyškova a náš bodový náskok se zmenšil. Koncovku jsme ale zvládly lépe my. Třetí set byl už od začátku dost utahaný. Nikomu se dlouho nepovedla dlouhá série na servisu, ale my jsme byly vždy 1 - 2 body pozadu. Do koncovky jsme šly za stavu 17:21, ale díky dobré hře v poli jsme srovnaly. Koncovka byla napínavá, svědčí o tom i výsledek: 27:25.

Adéla Hrnčířová, hráčka

   Tabulka soutěže

 

 

ŽKY-B: Krajský přebor starších žíkyň Jihomoravského kraje

9.11. 9:00 VK Královo Pole B
- VS Drásov
0:2
9.11. 10:30 VK Královo Pole B
- Volejbal Vyškov
2:0
9.11. 11:45 VK Královo Pole B - Sokol Brno I 0:2
Komentář:

Žákyně B odehrály druhé kolo ve druhé skupině bojovně, avšak se výkonem ani zdaleka nepřiblížily svým možnostem a výkonům z tréninků a předchozích turnajů. Tentokrát náš výkon stačil pouze na družstvo Vyškova a proto jsme obsadili třetí místo. Zároveň je to pro nás velký vykřičník, protože nás čeká ryze brněnská skupina, kde barvy KP budou hájit postupivší žákyně D a sestupující družstvo Milénova. Klubové barvy doplní konkurent z Kounicove, Sokol Brno I.

Petr Pavlica, trenér

   Tabulka soutěže

 

ŽKY-M: Krajský přebor starších žákyň Jihomoravského kraje

9.11. 10:00 VK Královo Pole Milénova
- TJ Lokomotiva Břeclav
0:2
9.11. 12:00 VK Královo Pole Milénova - VK Znojmo Přímětice
0:2
9.11. 14:00 VK Královo Pole Milénova - TJ Junior Brno 0:2
Komentář:

KP Milénova x Břeclav (0:2)
První zápas jsme hrály, bojovaly, ale nestačilo to. Začátky máme pozvolné a dělaly jsme moc chyb. Sice jsme mohli dát do zápasu víc, ale Břeclav byla nesrovnatelně lepší, proto zápas dopadl tak jak dopadl a my prohrály 0:2 na sety.

KP Milénova x VK Znojmo (0:2)
Do tohoto zápasu jsme se vpustily s nadšením a větší vervou chuť vyhrát. První set taky tak vypadal a vítězství nám uniklo jen o vlásek. Druhý set jsme také nehrály špatně, ale už jsme neměly takovou chuť po vítězství a proto zápas opět dopadl 2:0 na sety v náš neprospěch.

KP Milénova x VK Junior (0:2)
Proti Junioru jsme hrály o to, jestli se udržíme ve skupině. Nevím, jestli nás tato myšlenka natolik svazovala, ale do zápasu jsme nastoupily úplně bez života. Dělaly jsme zbytečné chyby, nehrály a jen po sobě koukaly. Soupeř nemusel předvést vůbec nic a stačilo mu v podstatě jenom podávat. Tento zápas jsme prohrály opět 0:2 na sety a sestupujeme z první skupiny zpět do druhé.

Kateřina Repková, hráčka

   Tabulka soutěže

 

ŽKY-D: Krajský přebor starších žákyň Jihomoravského kraje

9.11. 10:00 VK Královo Pole ŽKY-D
- DDM Brno A
2:0
9.11. 12:00 VK Královo Pole ŽKY-D
- Sokol Újezd u Brna
2:0
9.11. 14:00 VK Královo Pole ŽKY-D
- VK Znojmo Přímětice B 2:0
Komentář:

ŽKY D - KP žákyň 2. kolo

První zápas s DDM Brno skončil naší výhrou (prví set 25:19, druhý set 25:6) V prvním setu, jak je naší tradicí, jsme na hřišti byly tiché a nervózní a jako vždy z neznámých důvodů. Naštěstí jsme vyhrály, ale stále na sobě musíme pracovat. Soupeř často získával body kvůli našim chybám, ale našli se hráčky, které tým pozvedly a výsledek se obrátil na naši stranu. Za první výhru jsme tak byly moc rády.

Druhý zápas se Sokolem Újezd u Brna také dopadl výhrou pro nás. Sokol měl velice dobrý servis a hrál chytře. V koncovce nás sice dotahovaly, ale my jsme se tomu dokázaly postavit. (25:19, 25:22)

I třetí zápas se Znojmem-Přímětice B skončil úspěšně, vítězstvím 2:0 (25:16, 25:7) V prvním setu byla základní šestka ve složení: Alča Kocmánová, Marky Jílková, Zuzka Konečná, Niki Krobauerová, Míša Pelikánová a Lucka Miškufová. Díky výhře v prvním setu a nasbíraným bodům mohla paní trenérka Kašubová v druhém setu poslat na hřiště i ostatní hráčky - Barču Krátkou, Barču Hrivnákovou, Nelu Smrčkovou, a Zuzku Rychlou. Vše dobré by se ale nepodařilo bez tvrdého vedení naší paní trenérky.

Hráčky týmu D
Hodnocení trenérky: Děvčata se zase posunula ve svém volejbalovém vývoji o alší krůček. Některé herní mechanizmy začínají pomalu fungovat (míč zadarmo). Jen jsme pořád tiché, hodné a některé na servisu velmi netrpělivé a nesoustředěné. Je velmi pozitivní, že si všechny uvědomují, kolik práce mají ještě před sebou. Za celý turnaj zaslouží opět pochvalu. Druhé kolo pro nás skončilo úspěchem a posunem do vyšší druhé skupiny. Tady narazíme na sesterské družstvo "B". Děvčata se na vzájemný souboj moc těší.

Májinka Kašubová, trenérka

   Tabulka soutěže

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT