7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 44.týdne

 O čtyřicátémčtvrtém víkendu se odehrály pouze dva dvojzápasy. Juniorky "B" podlehly v první lize v obou utkáních Uherskému Hradišti. Kadetky v předehrávce extraligy se rozešly smírně s Frýdkem-Místkem.

 

 

 

JUNIORKY-B:  1.liga žen - sk.B

30.10.19:00SG Brno B-Uherské Hradiště1:3 (-18,-12,14,-23)
Komentář:

V pátek 30.10.09 a v sobotu 31.10.09 čekalo juniorky „B“ další utkání ve druhé nejvyšší soutěži pro dospělé. Soupeřem bylo tentokrát Uherské Hradiště. Družstvo bylo posíleno o Terezu Jiroškovou a Báru Valtrovou z juniorek „A“. Věkový rozdíl byl znát hned od prvních výměn. Největší převahu zkušeností mělo Hradiště na nahrávce, kde nám nahrávala teprve patnáctiletá Vendula Jančíková. Přehrát soupeře se nám podařilo pouze ve 3.setu prvního utkání, kde jsme skvěle podávali a udělali minimum chyb. (Václav Starý)

  
31.10.10:00SG Brno B-Uherské Hradiště0:3 (-22,-17,-19)
Komentář:

Výsledek 1:3 a 0:3 přesně odpovídá předvedené hře obou družstev. (Václav Starý)

 

KADETKY:  Extraliga kadetek - sk.B
28.10.10:00Frýdek-Místek-SG Brno3:1 (-23,17,23,22)
Komentář:

Do prvního utkání kadetek VK Brno proti Frýdku Místku nastoupila trochu pozměněná sestava. Kvůli zranění obou nahravaček musela na nahrávku nastoupit Sabina Menšíková (univerzálka) a chopila se této role opravdu výborně. Na pomoc nám také příšly dvě  hráčky z juniorek "A" (Kamila Součková a Klára Vyklická), které nám také velmi pomohly. Kadetky začaly hru suverénně, hrály nebojácně a vše jim krásně vycházelo. Po prvním vyhraném setu opět kadetky začaly se značným náskokem, který ale Frýdek brzy začal stahovat a naše hráčky se z toho už nedokázaly vzpamatovat. Podobný průběh měly následující dva sety, a tak i po snaze a bojovnosti nedokázaly naše hráčky porazit Frýdek Místek v prvním zápase. (Kristýna Cabanová)

  
28.10.13:00Frýdek-Místek-SG Brno2:3 (-22,21,15,-11,-8)
Komentář:

Do druhého zápasu nastupují hráčky KP s ledovým klidem a hodlají bojovat do posledního balónu, aby v tomto těžkém utkání zvítězily. A z počátku se jim to daří velmi dobře, první set opět vyhrávají. Druhý a třetí set ale soupeř přidal a dal najevo, že nám jen tak lehce tento zápas vyhrát nedá. Ve třetím setu dokonce náš stav končí 15 body, ale to je ta chvíle, kdy se naše hráčky zvedly a začaly se drát o každý balón. Naše hra v poli se výrazně zvedla. Ve čtvrtém setu nedaly kadetky soupeři vůbec šanci. Pátou sadu se rozehrála perfektně Klára Vyklická na servisu a tento moment už si kadetky nenechaly uniknout a dorazily Frýdek Místek 15:11 v tie-breaku. (Kristýna Cabanová)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT