7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 50.týdne

 V tomto týdnu většina mládežnických družstev okusila chuť vítězství i hořkost porážky. Děvčata většinou střídala dobré okamžiky s horšími. Pevně věříme, že v dalším týdnu získají pro naše barvy větší počet vítězství.

 

 

 

JUNIORKY-B:  Extraliga juniorek - sk.B

12.12. 10:00 Opava - SG Brno 2:3 (22,21,-23,-24,-7)
Komentář:

V rozhodujících chvílích jsme kazily servis, to bylo možná nejhorší.  Byla to vážně smůla. Na postu smečařky byly dost problémy, střídala sem tam Terez, Peťa, Jája. Nemohly jsme si pomoct ulívkou, všechno to měly. Myslím, že Kiki mohla být v předním postavení odvážnější a i za cenu toho, že  když ulije a ulívka nespadne na zem mohla zkusit obranu stáhnout trochu k sobě a ulehčit tak středovým hráčkám. Hlavní problém byl podle mě v blocích. Jak útoku rychlíka, tak v blokařských přesunech. Hlavní kůl byl „děravej“, že šlo obranu v poli stavět jen těžko. Za hlavou se do toho hodně opíraly, tam jsme ale už byly častěji. Myslím, že Kiki měla ty náhry sice celkem vymazlený, ale prakticky neustále na dvojblok. Vykrývání docela fungovalo, ale je to dost vyčerpávající věc, když 5 krát vykryjeme a pak ten bod nezískáme. Jako družstvo jsme si mohly trochu dobít energií tím, že po vydřených balonech by jsme  pořádně zařvali, ale bohužel. Náš útok spíš šel občas za uhráním, než za složením. Tohle se určitě časem poddá. (Bára Valtrová)

   
12.12. 13:00 Opava - SG Brno 3:0 (18,18,20)
Komentář:

Ten druhej zápas jsme prohrály, protože jsme prohráliy první dva sety. Docházela nám šťáva. Zázrak se asi povede jenom jednou za den. Neříkám, že by jsme na ně neměly, ale hrály dobře a proti nám hrál náš pomalej nástup a nesehranost středovek s Kiki. (Bára Valtrová)

 

KADETKY:  Extraliga kadetek - sk.B
11.12. 10:00 Přerov - SG Brno 1:3 (19,-16,-22,-24)
Komentář:

Do Přerova jsme jely s cílem, že musíme vyhrát alespoň jeden zápas abychom měly jistý postup do finálové skupiny. Tento cíl jsme nakonec splnily. V prvním zápase jsme kazily hodně servis a bylo v něm hodně nevynucených chyb. Po prvním prohraném setu se ale cosi změnilo a do hry zvláště do koncovek jsme šly daleko odvážněji a s větším nasazením. Byl to velice těžký zápas a i když výkon některých z nás nebyl optimální, tak v koncovkách se ukázalo jak moc jdeme za vítězstvím a vzájemně se dokážeme podržet a zamakat. Zbylé tři sety jsme tedy hlavně v koncovkách zabojovaly a zaslouženě první zápas vyhrály 3:1. (Barbora Fojtová)

   
11.12. 13:00 Přerov - SG Brno 3:0 (14,20,11)
Komentář:

Do druhého zápasu jsme nastoupily v pozměněné sestavě, možnost ukázat se dostaly hráčky z lavičky. Hra by se dala hodnotit jako střídavě oblačná. Střídaly se v ní pěkné momenty, s množstvím nevynucených chyb. Každá jsme si odváděla svou práci, ale týmově to nebylo to pravé ořechové. Chyběla nám komunikace, bojovnost a vzájemná podpora. Přesto jsme se o některé body dokázaly porvat a to hlavně na konci druhého setu. Konečný výsledek druhého zápasu byl 0:3, s čímž jsme nebyly spokojeni. Domů jsme si  dovezly jasný postup do play-off a to je hlavní. (Barbora Fojtová)

 

ŽÁKYNĚ-D:  Pohár 7.tříd
13.12. 9:00 KP Brno D - Volejbal Brno 2:1
      - Novolíšeňská 1:2
      - Znojmo 0:2    
  Celkové pořadí:   3.místo  
Komentář:

13.12.09 se konalo již 3.kolo v Poháru 7.tříd. Naše děvčata opět potvrdila svoji roli nejlepšího dívčího družstva v soutěži. Dokonce se jim podařilo porazit 2:1 chlapce z Volejbalu Brno a vzájemná bilance zápasů je vyrovnaná 2:2J.  Složení družstva: Pavla Vitoulová-kapitánka, Tereza Diatková, Gabriela Hiršová, Johana Nováková, Patricia Blahová, Veronika Černíková, Kristýna Pavlovská, Linda Jiříkovská. (Václav Starý)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT