7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 51.týdne

 Padesátý první týden byl výsledkově chudý, svůj dvojzápas sehrály pouze juniorky a dokázaly dvakrát zvítězit nad Přerovem. Tímto vítězstvím si zajistily účast v play-off.

 

 

JUNIORKY-A:  Extraliga juniorek - sk.B

19.12. 10:00 SG Brno - PVK Přerov 3:2 (12,-24,-23,19,9)
Komentář:

Posledním kláním před Vánocemi byl v extralize juniorek dvojzápas proti Přerovu. Cíl byl dvě výhry a zajištění postupu do play-off. V prvním utkání nastoupilo naše družstvo ve složení: Jana Vitoulová-nahrávka, Anička Širůčková a Míša Bartoňová-blok, Tereza Jiroušková s Markétou Teichmanovou na smeči. Liberem byla Bára Valtrová. V 1. setu jsme soupeře jasně přehráli ve všech činnostech. Ve druhém a třetím setu soupeř zlepšil podání a koncovku vždy vyhrál nejtěsnějším rozdílem. V dalším průběhu utkání jsme si již s přihrávkou poradili a Jana Vitoulová mohla nechat vyniknout na útoku i středové hráčky. Celkově 3:2 pro nás. (Václav Starý) 

   
19.12. 13:00 SG Brno - PVK Přerov 3:0 (10,18,18)
Komentář:

V druhém zápase nastoupila na nahrávku Pavla Vincourová a Aničku Šírůčkovou vystřídala Klára Vyklická.  Perfektním servisem a důslednou hrou jsme si udržovali převahu a jednoznačně dovedli utkání k vítězství 3:0 (12,18,18). Cíl splněn. (Václav Starý) 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT