7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 1.týdne

 V prvním víkendu hrály pouze juniorky, které dokázaly jednou vyhrát v Ostravě. Utkání kadetek s Olomoucí bylo z důvodu sněhové kalamity přesunuto na čtvrtek, ani to však neovlivnilo hru našich kadetek, které dvakrát vyhrály.

 

 

JUNIORKY-A:  Extraliga juniorek - sk.B

10.1.10:00Mittal Ostrava
-SG Brno
2:3 (-21,21,21,-18,-10)
Komentář

V prvním utkání jsme hráli víc nátlakovou hru. V prohraných setech jsme hůř přitahovali, ve vyhraných setech jsme dobře blokovali a tlačili servisem. Dobře hrála Vincourová a Toufarová. (Karel Hoblík)

  
10.1.13:00Mittal Ostrava-SG Brno 3:0 (16,20,20)
Komentář:

Druhé utkání bylo odevzdané, celkově nebojovný výkon. Jediné bojovnice Vincourová a Valtrová na vše nestačily.  Ostrava potřebovala vyhrát a dala do toho všechno, nebojácnost na útoku, hru v poli a servis. Dařilo se jim díky naší špatné hře. (Karel Hoblík)

 

 

KADETKY:  Extraliga kadetek - sk.B

14.1.10:00SG Brno-UP Olomouc
3:2 (16,22,-16,-21,13)
Komentář:

Hodně nám pomohly Kamila Součková a Klára Vyklická … hlavně v koncovkách setů. Servis byl asi nejhorší činnost v zápase . Jedna servis zkazí a druhá místo toho aby jí podržela , tak ho taky zkazila. Vyhráli jsme 2 sety a pak jsme si mysleli, že to půjde samo a taky to tak dopadlo a Olomouc vyrovnala na 2:2. Nebyli jsme dostatečně koncentrovaní na hru a hráli jsme údržbu.  Pátá sada byla vyrovnaná a asi za stavu 8:8 jsme začali tlačit podáním.  V koncovce zazářila Kamila Součková svým útokem.  (Sabina Menšíková)

  
14.1.13:00SG Brno-UP Olomouc3:1 (22,-22,22,15)
Komentář:

Tady už s námi holky nehrály … Servis už byl lepší a kvalitnější. Za to jsme víc kazili jednodušší balony. Pozitivně bych hodnotila dostřídání Kristýny Cabanové, která vystřídala Veroniku Nálezkovou . Taky výkon libera byl lepší než v prvním zápase. Nejhorší na tomto zápase byly asi koncovky. Vedli jsme třeba o 10 balonů a místo toho abychom to dohráli, tak jsme set skončili třeba 25:20. Já už jsem konečně začala dávat servis a celkově byl druhý zápas lepší než první, aspoň to tak vidím já. Vyhráli jsme!!!  A to je důležité. (Sabina Menšíková)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT