7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 47.týdne

 Další volejbalové bitvy svedla družstva mládeže o uplynulém víkendu. Všechny celky okusily chuť vítězství. Pevně věříme, že v dobrých výsledcích budou naše mládežnická družstva pokračovat i v dalším průběhu sezóny.

 

 

JUNIORKY - A:  1.liga žen skupina B

19.11.18:00MS Brno-SG Brno
1:3 (23,-14,-19,-22)
Komentář:

V pátek jsme nastoupili proti "Morendě". Po nešťastně prohraném prvním setu, kdy nám v koncovce nepřálo štěstí, jsme jako obvykle nastartovali naši podávací mašinu a soupeř se nestačil divit kolik es a špatných příjmů přibývalo na jejich kontě. Zápas jsme po zásluze vyhráli a holky si tak připsaly krásné 14-té vítězství v řadě. (Michael Gottwald)

  
20.11.9:00MS Brno-SG Brno0:3(-19,-18,-19)
Komentář:

V chladném a mrholivém ránu s náznaky mlhy jsme nastoupili již v 9 ráno opět proti Moravské Slavii. Zápas se nedá popsat jinak než, že obě družstva byla jako na houpačce a skóre se neustále měnilo. Jeden set nás soupeř smáznul o třídu a další set my jeho. Nezbývalo než vše rozhodnout v tie breaku. Naše děvčata si vypracovala velmi pěkný náskok 8:5, ale po změně stran přišla opět houpačka a sérií špatných příjmů bylo najednou skóre 11:8 ve prospěch "Morendy" a tak si pak již bezproblémovým ztrátováním došla pro vítězství. Byla to naše první porážka v sezóně, ale to nijak nekazí pohled na tabulku s krásným skóre 14:1 na zápasy. (Michael Gottwald)

 

JUNIORKY-B:  Krajský přebor žen II.třídy skupina B

21.11.10:00KP Brno B
-Sokol Šlapanice
3:0 (9,11,3)
Komentář:

Juniorky „B“ se v Krajském přeboru utkaly s papírově nejslabším soupeřem ze Šlapanic. Výsledek 2x 3:0 odpovídá jasné dominanci na hřišti. Soupeři dovolily uhrát v prvním utkání pouze 23 a ve druhém 26 bodů. (Václav Starý)

  
21.11.14:00KP Brno B-Sokol Šlapanice3:0 (11,10,5)
Komentář:

Sestava: Haluzová, Kroupová, Štrychová, Kraťochová, Měřínská, Bartoňová, Bubláková, Tichá. (Václav Starý)

 

KADETKY:  Extraliga kadetek skupina B

20.11.10:00SG Brno
-VK Prostějov 3:2 (-22,-24,13,15,7)
Komentář:

S Prostějovem jsme už jednou hrály velice vyrovnaně, takže jsme všechny věděly, že nás tuto sobotu určitě nečeká lehký soupeř. První set jsme začaly dobře, ale asi v půlce jsme se soupeři ztratily krok, nechaly si je utéct a prohrály. Příčinou byl hlavně velký počet zkažených servisů, né zrovna ideální nálada na hřišti a soupeřův dobrý blok, přes který jsme se po pár nezdarech bály útočit. Ve druhém setu pokračovalo to, co jsme v prvním načaly. Takže druhý prohraný set a po něm třetí, ve kterém jsme měly poslední šanci na otočení zápasu v náš prospěch. Této příležitosti jsme se řádně chytly. Zlepšily jsme servis, začaly jsme více útočit a s body nám přibývalo i sebevědomí. Které se nám určitě hodilo jako psychická výhoda do dalšího zápasu. (Žaneta Kalamárová)

  
20.11.14:00SG Brno-VK Prostějov3:1 (-22,12,9,8)
Komentář:

Druhý zápas jsme začínaly taktéž prohrou, protože jsme si asi myslely, že teď to bude jednodušší. Tento set nás však vyvedl z omylu a jakmile jsme začaly hrát, tak se soupeřky už nedokázaly zvednou a v posledním setu už ani nevěděly, co na nás mají vymyslet. Každopádně jsme měly velmi dobrý servis, vykrývání a dobře se útočilo ze středu. I atmosféra na hřišti se mi zdála pohodová a ta přispěla k našemu vcelku vyrovnanému výkonu v tomto zápase až na první set. Určitě nám i hodně pomohlo domácí prostředí a podpora některých rodičů a ostatních spoluhráček, které zrovna nebyly na hřišti. (Žaneta Kalamárová)

 

ŽÁKYNĚ A:  1.liga kadetek skupina B

20.11.10:00PSK Přímětice
-SG Brno B1:3 (-27,22,-18,-25)
Komentář:

Komentář nedodala Gabriela Mezníková

  
20.11.14:00PSK Přímětice-SG Brno B3:2 (-19,-22,18,20,6)
Komentář:

Soupeře jsme ze začátku drtily hlavně servisem. Asi nejkvalitněji podávala Terka Matoušková a Zuza Vávrová. Kromě toho skvěle smečovala Pája Vitoulová. Bohužel to bylo vše. Příhra nám moc nešla, a kvůli tomu jsme protivníkovu obranu moc neroztáhly a útočily jen z hlavního kůlu a za hlavu. Nakonec jsme se ani nechytly šance v tie breaku. (Veronika Bárková)

 

ŽÁKYNĚ-B:  krajský přebor kadetek skupina A

21.11.10:00SG Brno C-DDM Kuřim
0:3 (-13,-18,-11)
Komentář:

Naše největší slabina byl příjem. Pokud jsme přihráli, probíhaly dlouhé výměny, kde vítězné zakončení rozehry bylo tak 1 ku 1. Tedy vítězství patří Kuřimi, díky lepšímu podání. Družstvo se potýká s velkou marodkou a Tereza Zahálková dala přednost horám před zápasem. Hráli jsme v sedmi a chválím všechny holky za bojovný výkon. Z Jany Furkové se rodí snad nahrávačka, vůdčí typ to rozhodně je. Na hřišti se dobře ukázala i K. Tioková, hraje volejbal od září a pokud jí vydrží nadšení je nadějí. (Luboš Uher)

  
21.11.14:00SG Brno C-DDM Kuřim0:3 (-12,-15,-11)
Komentář:


 

ŽÁKYNĚ-B:  Krajský přebor žákyň IV:skupina

20.11.10:00KP Brno B -Vyškov B
2:0


KP Brno B-Novolíšeňská B 2:0


  1.místo
Komentář:
Vzhledem k tomu, že je hodně holek nemocných, proběhla výpomoc z družstva A. Oba zápasy měly jednoznačný průběh v náš prospěch. Pro naše holky byla přítomnost hráček A určitě přínosem do budoucna. Přešli jsme už definitivně na systém na dvě nahrávačky. Systém je ještě nutno zažít, jak se ukázalo u některých hráček. (Luboš Uher)

 

ŽÁKYNĚ-D:  krajský přebor žákyň skupina I. 

20.11.10:00KP Brno D -PSK Přímětice
1:2


KP Brno D-Novolíšeňská A
2:0


KP Brno D-Gymnázium Šlapanice 2:1
     1.místo 
Komentář:

Dnes jsme hrály proti ZŠ Novolíšeňská „A“, PSK Přímětice a Gymnáziu Šlapanice.První zápas jsme hrály proti Novolíšeňské, kterou jsme porazily 2:0 na sety. Ve 2. zápasu se nám ale tolik nedařilo a 1. set jsme prohrály. Ve 2. setu jsme se vzpamatovaly a vyhrály ho.  Díky tomu jsme šly se Šlapanicemi do zkrácené hry a ten jsme nakonec  vyhrály. Ve třetím zápase jsme byly už hodně unavené a bylo to docela znát. 1. set jsme prohrály,  ale 2. set jsme byly rozhodnuté vyrovnat, tak jsme do toho daly vše a nakonec ho vyhrály v infarktové koncovce 31:29. Ve 3. setu jsme je hodně podcenily a hodně jsme kazily a tak jsme nakonec  prohrály. Byl to pro nás velmi vydařený turnaj. Cílem bylo 2.místo a nám se dokonce podařilo celý turnaj vyhrát. Sestava: Blahová V., Blahová P., Flajšingerová, Černíková, Pujmanová, Pavlovská, Houserová, Jakubcová, Resová Hrály jsme 3 zápasy  po sobě  a snažily se uhrát co nejvíce bodů, abychom se udržely  v 1.skupině a zkusily zaútočit na celkové 2.místo.  (Míša Pujmanová)

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT