7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 51.týdne

 V uplynulém víkendu se na palubovce představilo pouze družstvo juniorek A, které si po dvou výhrách s předstihem zajistilo první místo v 1. lize žen.

 

 

 

 

JUNIORKY - A:  1.liga žen skupina B

17.12.18:00Nový Jičín -SG Brno1:3 (23,-15,-21,-22)
Komentář:

V pátek jsme se vydali na letošní (již třetí) návštěvu Nového Jičína. Cesta proběhla bez problému a dokonce jsme přijeli včas. První set byl z naší strany velmi nervózní a i když výsledek vypadá na boj, tak v průběhu jsme to byli my kdo neustále dotahoval manko. Ve druhém setu to opět vypadalo na bitvu, ale Veronika Šnellyová šla za stavu 17:15 na servis a již své stanoviště neopustila. Set tedy putoval na naše konto a soupeř nevěděl co má hrát. Ve třetím setu byly soupeřky již po hlavu v bažině a od nás stačilo již pouze lehce zašlápnout a byl by klid, ale bylo to naopak. Děvčata jim podala záchranou ruku a z vedení 14:10 se skóre otočilo na 14:16 v náš neprospěch. Holky, ale nezazmatkovaly a konec setu si krásně pohlídaly a tak i ten třetí set byl náš. Ve čtvrtém setu byl průběh téměř navlas stejný jako ve třetím, ale opět byla koncovka klidnější z naší strany a tak jsme mohli slavit další vítězství. Po zápase jsme šli na pizzu a Nový Jičín nás opět nezklamal čekáním na jídlo. Ouško málem vybouchlo vzteky a ještě ji ta pizza ani nechutnala. (Michael Gottwald)

  
18.12.10:00Nový Jičín-SG Brno2:3 (19,-17,24,-24,-12)
Komentář:

Probudili jsme se do čerstvě zasněženého a zamrzlého rána a po snídani jsme se rozjeli vstříc soupeřkám ze dne minulého. První set jsme opět prodrbali. Ve druhém bez problému zvítězili a soupeř přestával klást odpor. Ve třetím jsme měli krásné vedení 16:10 a ten trenér udělal fatální chybu. Z opakoval ať se soustředíme a set bez problému dohrajeme a ať se neopakuje včerejší kolaps ve třetím a čtvrtém setu. Děvčata to vzala po svém a rázem jsme prohrávali 16:17. V koncovce jsme ještě zkusili zabojovat, ale soupeř již byl na koni a zvítězil. Ve čtvrtém setu to vypadalo na prohraný zápas a Nový Jičín měl dohromady čtyři matchbally, tentokrát ale holky ukázaly co v nich je a naprosto krásným volejbalem otočily vývoj setu a vynutily si tie-break. V tie-breaku se hrál krásný volejbal a obě strany bojovaly o každý balón. Stav 11:10 a na podání Kamila Součková. Jeden z diváků na celou halu zakřičel a Kamča pro jistotu dala čisté eso a ten pohled co "vrhla" na nebohého diváka byl k nezaplacení. Koncovka už potom byla celá v naši režii a díky tomu, že soupeř se útočně opíral zejména o hráčku číslo 12 a té v koncovce prostě jednoduše došly baterky (naše holky jedou na Duracelky, proto my můžeme pořád). Poslední zápas jsme tedy opět v tabulce připsali na naše konto. Přejeme všem krásné svátky a šťastný Nový rok. (Michael Gottwald)




facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT