7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 5.týdne

 Juniorky i kadetky vstoupily do nadstavbových skupin vítězstvími na VŠ Plzeň a Španielkou. Juniorky B si stále drží neporazitelnost v krajském přeboru žen. Žákyně A absolvovaly čtyři náročná utkání, bohužel se jim podařilo zvítězit pouze jedenkrát.

 

 

 

JUNIORKY - A:  Extraliga juniorek skupina I.

5.2. 10:00 SG Brno - VŠ Plzeň 3:0 (18,15,12)
Komentář:

Tuto sobotu jsme vstoupili rázným krokem do nadstavbové části extraligy juniorek. Soupeř si přivezl kompletní kádr i s reprezentantkami. Ani ty však v ničem nemohly pomoci vzhledem k našemu tvrdému podání. Za zápas jsme zvládli dát soupeři 15 přímých bodů z podání! (Michael Gottwald)

   
6.2. 13:00 SG Brno - VŠ Plzeň 3:1 (12,18,-19,11)
Komentář:

Další den nás čekal ten samý soupeř, trochu jsme polevili na servisu, ale i tak stačilo na poměrně hladké vítězství, kdy zaváhání ve třetím nijak nenarušilo naši výkonnost. Oběma zápasy jsme potvrdili víkendovou dominanci moravských družstev v této soutěži. (Michael Gottwald)

 

JUNIORKY - B:  Krajský přebor žen II.třídy skupina B

5.2. 10:00 KP Brno B - Sokol Újezd u Brna
3:0
5.2. 13:00 KP Brno B - Sokol Újezd u Brna 3:0
Komentář:

V sobotu 5.2.2011 se juniorky "B" poprvé setkaly se soupěřem z Újezdu u Brna. Na nahrávce se dobře prezentovala Simona Haluzová, Klára Měřínská s Luckou Kraťochovou držely slušný standard na smeči, o blokování se staraly Kláry Kroupová a Langová. Na účku hrála Kateřina Tichá, kterou doplňovala Kristýna Řiháková. Nad soupeřem jsme jasně dominovali v útoku. Ani v jednom setu jsme nepřistoupili na jejich hru a obě utkání jsme v pohodě vyhráli 3:0 na sety. (Václav Starý)

 

ŽÁKYNĚ-A:  1.liga kadetek skupina B

 

4.2. 10:00 SG Brno B
- Mikulova Praha 0:3 (-23,-21,-19)
Komentář:

Do zápasu jsme nenastoupily v plné sestavě, protože nám onemocněla nahrávačka Klárka Střížová, ale zastoupila ji velice dobře Terka Diatková. Hned od začátku jsme bojovaly a hrály jsme vyrovnaně. Na konci dobře rozehraného setu jsme se dopustily několika zbytečných chyb, a proto jsme nedotáhly set do vítězství. Druhý set jsme opět rozehrály velmi dobře, a to díky tomu, že jsme nekazily. Naše největší chyby byly v tom, že jsme nepřihrály dobře balony zadarmo, aby se mohlo útočit taky ze středu a hlavně výběr v poli. Naše výhoda si myslím, že byl útok. Sice jsme prohrály 3:0, ale zápas jsme odehrály dobře. (Pavla Vitoulová)

   
4.2. 13:00 SG Brno B
- Mikulova Praha 0:3 (-21,-16,-17)
Komentář:

Na druhý zápas jsme  nastoupily v jiné sestavě. Na hřišti se vystřídaly holky z lavičky. Přišlo mi, že jsme nebojovaly jako v prvním zápase a v hřišti to vypadalo ospale. Soupeřkám jsme dávaly body zadarmo. Chyby se projevily hlavně v poli a na blokách. Tento druhý zápas jsme nehrály tak, jak bychom si představovaly. (Pavla Vitoulová)

 

ŽÁKYNĚ-A:  1.liga kadetek skupina B

5.2. 10:00 Benešov - SG Brno B 3:2 (-16,20,-23,20,9)
Komentář:

Myslím si, že Benešov byl soupeř, nad kterým se dalo vyhrát. V zápase převažovaly spíše slabší chvilky a našimi zbytečnými chybami jsme zápas dotáhly až do tie-breaku. Ten jsme měly rozehraný s jasným bodovým náskokem, ale ke konci se kupila jedna chyba nakupila na druhou a zápas jsme prohrály. (Tereza Diatková)

   
5.2. 13:00 Benešov - SG Brno B 1:3 (-12,18,-21,-18)
Komentář:

V druhém zápase se hra zlepšila. Přestaly jsme zbytečně chybovat, zlepšily jsme obranu na síti a útoky a začaly jsme více hlídat dvě nejvíce bodující hráčky. Vše nasvědčovalo tomu, abychom i přes jeden prohraný set zápas vyhrály. (Tereza Diatková)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT