7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 11.týdne

 Extraliga juniorek a kadetek zakončila svoji nadstavbovou část. Juniorky obsadily první místo a kadetky 3.místo. Oběma celkům přejeme mnoho štěstí a umění v bojích o medaile.

 

 

 

JUNIORKY - A:  Extraliga juniorek skupina I.

18.3. 19:00 České Budějovice
- SG Brno 0:3 (-12,-14,-20)
Komentář: Po dlouhé cestě do Budějek provázené deštěm a snad i posledním sněhem jsme spolu s kadetkami čelily domácímu týmu Madetě Č. Budějovice. Hra byla z naší strany vyrovnaná, nedaly jsme šanci soupeři ani na jediný set a tak jsme se něco málo po hodině mohly radovat z výhry a jít fandit našim mladším kolegyním, které to měly podstatně složitější. (Martina Jansová)
   
19.3. 10:00 České Budějovice - SG Brno 3:2 (-20,-19,24,23,11)
Komentář:
Druhý den jsme nastoupili k poslednímu zápasu nadstavbové části extraligy juniorek. První dva sety jsme soupeře s lehkostí přehrávali a proto přišlo na řadu rozhodnutí, že to trochu zamícháme se sestavou a uvidíme jak to bude fungovat. Rozhodně nebyl úmysl prohrát, ale prohra naše děvčata mrzet nemusí. Soupeř jakmile ucítil závan vítězství, svým výkonem opravdu vyrostl a najednou hrál pohledný volejbal. Prohra sice zamrzí, ale nevěšíme hlavu, nic hrozného se zas tak nestalo a je potřeba hledět kupředu na vrchol sezony, který se nezadržitelné blíží. (Michael Gottwald)

 

KADETKY:  Extraliga kadetek skupina I.

18.3. 19:00 České Budějovice - SG Brno 3:1 (17,-17,19,21)
Komentář: Myslím si, že jsme všichni do zápasu nastoupily uvolněně. 1.set jsme nezačaly zrovna nejlíp. Nedařilo se nám v poli. Máme dobrý servis, ale v prvním setu jsme to nepotvrdily, netlačily jsme na soupeře, tak jak jsme měly, a proto jsme set prohrály. Do dalšího setu jsme šly od znova, začalo se nám více dařit, ve všech činnostech a vyhrály jsme ho. Ale pořád mi přišlo, že náš výkon je odevzdaný. Madeta se radovala z každého bodu, což nebyl náš případ. Neměly jsem ten správný hlad po vítězství. A proto jsme asi prohrály jak 3. a 4. set, tak i celý zápas. (Barbora Najbrtová)
   
19.3. 10:00 České Budějovice - SG Brno 1:3 (19,-23,-15,-17)
Komentář:
Druhý zápas, byl lepší ve všem, ve výkonech v radování se z bodu. Přišlo mi, že jsme je pořádně nepustily ke hře a s přehledem je přehrály. Dařilo se nám zatlačit servisem, což bylo hodně důležité. A co je hlavní, jednalo se o kolektivní výkon, kdy jsme hrály jako tým, jedna za druhou. (Barbora Najbrtová)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT