7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 12.týdne

 V uplynulém víkendu se v soutěžích představila pouze dvě družstva mládeže. Žákyně B dvakrát podlehly Junioru Brno v krajském přeboru kadetek. Žákyně D na finálovém turnaji starších žaček obsadily konečné čtvrté místo.

 

 

 

 

ŽÁKYNĚ-B:  krajský přebor kadetek skupina II.

27.3. 10:00 Junior Brno B
- KP Brno C 3:0 (18,13,22)
27.3. 13:00 Junior Brno B - KP Brno C 3:0 (19,8,23)
Komentář:

Oba zápasy měly podobný průběh.  V každém setu jsme na začátku vždy dostali sérii bodů z podání, na kterou jsme už nedokázali odpovědět. Naopak naše podání bylo tragické. Jedině snad v posledním setu druhého zápasu, kde jsme již vedli 14:7. Ani toto nakonec nestačilo. Příležitost dostaly všechny hráčky, které v družstvu zbyly. Družstvu chybí bojovnost, poprat se soupeřem i když se nedaří. Jedině snad kdo byl na hřišti slyšet byla Jana Furková a Kája Tioková. Chyběla mezihra, kazili jsme lehké míče. V družstvu chybí smečařky, které dokáží míč položit na zem. Jen přehrát míč k soupeři a čekat, že ho sám zkazí už dnes nestačí. (Luboš Uher)

 

ŽÁKYNĚ-D:  krajský přebor žákyň - finálový turnaj

27.3. 10:00 KP Brno B - Vejrostova
1:2


KP Brno B - Šlapanice
1:2


KP Brno B - Břeclav
2:0
         4.místo  
Komentář:
Ml. žákyně "D" vybojovaly v Krajském přeboru celkově 4.místo. Výkonnostní cíl pro tuto soutěž bylo 8.místo, takže první úspěch. Příští víkend nás čeká Finálový turnaj v Poháru 7.tříd. Snad se zadaří i tam.  (Václav Starý)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT