7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 13.týdne


 Juniorky jsou po prvním finálovém turnaji Extraligy juniorek na druhém místě. Žákyně A,B vyhrály  finálový turnaj starších žákyň  a potvrdily pozici favorita v našem kraji. Žákyně D na finálovém turnaji 7.tříd obsadily výborné druhé místo, když ve finále podlehly chlapeckému družstvu. Gartulujeme!!!

 

 

 

 

JUNIORKY-A:  Extraliga juniorek - finálová skupina I.

31.3. 12:00 VK KP Brno - Ostrava 3:1 (19,21,-13,21)
Komentář:

 

31.3. 18:00 Loko Plzeň
- VK KP Brno 0:3 (-24,-13,-23)
Komentář:


1.4. 12:00 Olymp - VK KP Brno 3:0 (21,13,19)
Komentář:
První dva zápasy jsme zvládly, až na drobné zaváhání s Ostravou, které nás stálo set. Druhý den nás čekala Praha, která prvním dnem také prošla bez prohry. 1. Set jsme hrály vyrovnaný volejbal, ale v koncovce přišly nevynucené chyby. Od té chvíle jsme se vezly a nedokázaly se kvalitní hře Olympu vyrovnat. Bohužel jsme nepotvrdily roli favorita ze základní skupiny.
(Součková, Vyklická, Holečková)

 

JUNIORKY-A:  Kvalifikace o Extraligu žen 

1.4. 18:00 Střešovice - VK KP Brno 0:3 (-25,-21,-22)
Komentář:
Naše odhodlání a vytrvalost se projevila ve všech třech setech, kdy jsme přehrály staršího a zkušenějšího soupeře. Vítězství bylo zasloužené a tak jsme si spravily chuť, a dovezly alespoň jeden skalp z Prahy.
(Součková, Vyklická, Holečková) 

 

ŽÁKYNĚ-A:  krajský přebor starších žákyň-finálový turnaj

31.3. 10:00 VK KP Brno A - Břeclav 2:0


VK KP Brno A - Novolíšeňská A
2:0


VK KP Brno A - Znojmo 2:0
         1.místo  
Komentář:

V sobotu nastoupilo do Finálového turnaje Krajského přeboru žákyň kompletní žákovské Áčko i Béčko.
Soupeřem pro čtvrtfinále byly domácí hráčky z Břeclavi. V prvním setu jsme vedli hned od prvních míčů. Utkání jsme v poklidu dotáhli do vítězného konce 2:0.
V semifinále jsme narazili na vítěze základní části Novolíšeňskou "A". Ani tento soupeř nás nezastavil a po hladké výhře 2:0 nás čekalo ve finále Znojmo. V závěrečném utkání jsme soupeře přehráli především na podání a přihrávce.

Turnaj jsme bez zaváhání a s přehledem vyhráli. Potvrdili jsme tak pozici favorita v našem kraji.
(trenéři)

 

ŽÁKYNĚ-D:  pohár 7.tříd-finálový turnaj

1.4. 10:00 VK KP Brno  - Letovice 2:0


VK KP Brno - Zlín
2:0


VK KP Brno - Znojmo 1:1
  VK KP Brno  -Novolíšeňská2:0
  VK KP Brno  -Milénova0:2
         2.místo  
Komentář:
V neděli zakončily mladší žákyně "D" svoji dlouhodobou soutěž Finálovým turnajem Poháru 7. tříd. V základní skupině narazily na Letovice, kluky ze Zlína a holky Znojmo. Po dvou výhrách 2:0 a vyhraném prvním setu nad Znojmem byl splněn cíl jít do play-off z 1.místa ve skupině.
V semifinále nám do cesty vstoupila Novolíšeňskou "A". Soupeřkám naše holky povolily pouze 18bodů za dva sety a bez zaváhání prošly do finále. Úspěšným zvládnutím semifinále jsme se stali nejlepším dívčím družstvem pro letošní sezónu. Ve finále nás čekali kluci z Volejbalu ZŠ Milénova. Kluci potvrdili výhru ze základní části i ve finále. Prohráli jsme se ctí a radujeme se ze stříbrných medailí. Pozice nejlepšího dívčího družstva nás těší o to víc, že v soutěži startovala družstva z jiných krajů a dokonce i ze Slovenska.
(trenéři)

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT