7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 18.týdne

 Letošní závěrečný turnaj nás nezastihl v optimální formě. Zranění první  nahrávačky nám bohužel taky komplikovalo cestu v tomto finále. Velkou  pochvalu zaslouží nahrávačská  dvojka Kačka, která s minimem zkušeností na  tomto postu předvedla obdivuhodné výkony. Chyběla nám vyrovnanost výkonů a i to pověstné štěstíčko. Celkové 7.místo je zklamání. Odměnou za poctivou  práci v celé sezóně tedy zůstávají zlaté medaile z Českého poháru. Děkujeme  všem hráčkám za předvedené výkony, celému širšímu realizačnímu teamu za  hladký průběh všech letošních akcí a také klubu, který nám připravil vhodné  podmínky pro naši činnost.

(trenéři)

ŽÁKYNĚ-A:  MISTROVSTVÍ REPUBLIKY STARŠÍCH ŽÁKYŇ

  7 .místo
Komentář:

 

Olymp Praha

Turnaj M-ČR jsme zahajovaly s Olympem Praha. Do zápasu jsme nastoupily v  plné síle, ale náš výkon tomu neodpovídal. Nedokázaly jsme pořádně příjmout  míče zadarmo a vůbec jsme mezi sebou nekomunikovaly. První důležitý zápas se nám nepovedl. Koncovky obou setů jsme prohrály těsně. Výsledek 0:2.

(Kača a Týna)

Přerov

Do zápasu jsme nastoupily s cílem napravit prohru z prvního zápasu. V 1.  setu nám chybělo nadšení do hry, kdežto soupeřky ho měly. Nedokázaly jsme  přitlačit na podání a na útoku jsme dělaly zbytečné chyby. Navíc soupeřky  měly jednu hráčku, která vynikala nad ostatními. Ta nám podkopala jak  psychiku, tak i ne moc dobrou obranu v poli. První set jsme tedy prohrály. V 2. setu jsme se snažily zlepšit, ale bohužel to nevyšlo. Stále jsme měly  výkonnostní výkyvy. Druhý set jsme také bohužel prohrály. V celém zápase nás  také vyvedly z míry časté výpadky proudu (zhasínání světel). Po skončení  zápasu panovala skleslá nálada a rozhodly jsme se, že to další den musíme  napravit, což se nám víceméně podařilo.

(Háňa a Hrošík)

Hradec Králové

Do tohoto zápasu jsme nastoupily s bojovností a chutí vyhrát. Hra byla  dynamičtější než v předchozích zápasech. Nálada výrazně stoupla a s pomocí  velmi dobrého podání se nám podařilo vyhrát první set. Druhý set jsme trošku podcenily a tak jsme hrály celkem vyrovnanou hru. Nakonec jsme ale i druhý  set vyhrály s větším rozdílem a celkově tedy 2:0.

(Xena a Luca)

Olomouc
Ve druhém sobotním zápase jsme nastupovaly s vědomím, že musíme vyhrát a  udržet šanci na postup do první čtverky. Situace byla obtížná, protože Olomouc  jsme letos ještě neporazily. Nikdo z nás nechtěl tento set prohrát. Bojovali jsme o každý míč. Koncovka byla velmi vyrovnaná a vyčerpávající. Dalo se to  poznat podle dlouhých výměn. Po dvou neproměněných setbolech zvítězily holky z Olomouce 29:27. Ve druhém setu jsme soupeřky porazily s větším rozdílem  zásluhou lepšího podání. V rozhodujícím setu jsme udělaly pár zbytečných  chyb. Ty se nám ještě podařilo napravit, ale vyrovnanou koncovku již ne. V  utkání jsme prohrály 1:2.Popis: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif
                                                                                                       (Klára a Pacina)


Frýdek Místek

Tento zápas patřil mezi nejpovedenější. Dařily se nám všechny herní činnosti a podání bylo excelentní. Zbytečně jsme nechybovaly a míče zadarmo pro nás  byly hračka. Prokázaly jsme bojovnost a sílu, která se nedostavila na  začátku turnaje.

(Vity a Hudy)

 

Sokolov
Zápas začal s velkým nasazením, dobrou náladou a touhou po vítězství. Také  jsme chtěly ukázat, že se nevzdáme a budeme hrát na plno, ne jak v předešlém dnu! Na straně soupeře byla jedna překvapivě dobrá hráčka, která hrála na  smeči, ale jak se ukázalo ve hře, zas tak skvěle nehrála. Vedly jsme o hodně balonů, trenér našich spoluhráček vystřídal nějaké hráčky, ale na vývoj to  nemělo vliv. Naše soupeřky hrály bez nasazení, vůbec se nehecovaly,  nekomunikovaly spolu. My jsme se nepřizpůsobily soupeřům a hrály jsme na  plno. Tento set jsme vyhrály naším tvrdým podáním a skvělým smečem. V druhém  setu to bylo stejné,  vyhrály jsme!!!

(Jokyna a Dáda)

Liberec
V utkání s Libercem jsme nezachytili začátek a díky dobrému podání soupeře  jsme prohráli 1. set s větším rozdílem. V dalším setu se naše hra opět  ustálila a začali jsme tahat za delší konec. Chybovost byla minimální ve  všech herních činnostech a zaslouženě jsme dotáhli set do vítězného konce. V rozhodujícím setu přišly opět výkyvy. Nedokázaly jsme zakládat útok a  přidali jsme i pár chybiček v útoku. 1:2.

(trenéři)

Frýdek Místek
V utkání o 7. místo jsme opět narazili na Frýdek Místek. Soupeřky nás  zaskočily tvrdým podáním a zjevně nám chtěl oplatit porážku ze skupiny, kvůli které nepostoupil do bojů o medaile. Chyběl nám důraz. První set  celkem bez problémů vyhrály soupeřky. Ve druhém setu jsme přidali na podání. Soupeřkám se naopak servis pomalu přestával dařit a dost chybovaly. Druhý  set vyzněl pro nás. V tiebreaku se rozdíl mezi družstvy stále zvětšoval.  Nejvíce to bylo vidět na podání a přihrávce. Soupeřkám jsme nakonec povolili pouze jeden bod. Pro mnohé hráčky to byl poslední tiebreak i zápas v  kategorii žákyň a povedl se jim na výbornou. Výsledek 15:1 pro nás hovoří za vše.

(trenéři)


  VÝSLEDKY:  
 
    KP Brno  - Olymp Praha
0:2
      - Přerov
0:2   

    - H. Králové 2:0

    - Olomouc
1:2
      - Sokolov
2:0
    -Frýdek Místek
2:0
      -
Liberec
1:2

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT