7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 41.týdne

 Dalším kolem pokračovaly soutěže mládeže. Výborně si vedou kadetky, které mají na svém kontě tři vítězství a jsou na druhém místě tabulky.

 

 

JUNIORKY 96:  Extraliga juniorek skupina B

13.10. 10:00 Přerov
- SG Brno  3:2 (19,-23,-16,25,10)
13.10. 13:00 Přerov - SG Brno
3:1 (16,18,-13,18)
Komentář:

Do prvního setu jsme nastoupily s odhodláním a chutí vyhrát. Průběh 1. setu byl stále vyrovnaný, výměny byly náročné, ale v koncovce jsme nebyly dosti důrazné a koncentrované, a proto jsme jej prohrály. Druhý set byl paralelní jako první set. Nedařil se nám servis a útok, nedokázaly jsme složit míč, ale důležité momenty v koncovce jsme zvládly. V třetím setu jsme se dokázaly zkoncentrovat od samého začátku a nedělat zbytečné chyby. Díky zlepšené komunikaci a projevu na hřišti jsme dokázaly podat týmový výkon a stav utkání otočit na 2:1. Do dalšího setu jsme nastoupily nabuzené z předešlého setu. Vytvořily jsme si náskok, který jsme si držely až do koncovky.  Bohužel jsme nedokázaly tento náskok udržet. Nepovedlo se nám proměnit ani jeden ze dvou mečbolů, které jsme měly k dispozici. Přerov naopak svůj druhý proměnil a vynutil si pátý rozhodující set. V tie-breaku byl výkon obou družstev vyrovnaný, ale díky našim třem chybám na příjmu nám soupeřky bodově utekl. I přes velkou snahu jsme nedokázaly tuto bodovou ztrátu dohnat a tak jsme prohrály první zápas 2:3. V tomto zápase jsme předvedly dobrý výkon, ale bohužel stačil jen na zisk jednoho bodu.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE Do druhého zápasu jsme nastoupily bez koncentrace, komunikace a hlavně bez nasazení. V prvním setu jsme udělaly spoustu zbytečných chyb a vůbec jsme nekomunikovaly a nehrály svojí hru, proto jsme první set prohrály. V druhém setu, už se nám o trošku zlepšila komunikace a začaly jsme dělat méně chyb, ale náš herní výkon nebyl takový jako v prvním zápase, proto jsme i druhý set ztratily. Do třetího setu jsme nastoupily jako jeden tým a to nám pomohlo k tomu, abychom se vyhecovaly. Naše nasazení, fandění a hlavně naše hra zaskočila Přerov tak, že jsme třetí set s přehledem vyhrály a byly jsme nachystání jít se stejným naspaním do čtvrtého setu. Čtvrtý set byl velice vyrovnaný. O každý bod se bojovalo až do konce. Náš tým předvedl slušný výkon, ale v konci jsme opět udělaly nevynucené chyby, tím že jsme spolu špatně komunikovaly. Domácí hráčky se zvedly a díky své zkušenosti utkání dovedly bez problémů do vítězného konce. Přerov byl v tomhle zápase lepší, ale myslíme si, že jsme až první a druhý set předvedly dobrý výkon. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

 

 (Podhrázká, Suchá, Hrazdírová, Tesařová)

 

KADETKY 98:  Extraliga kadetek skupina B

13.10. 10:00 Ostrava
- ZŠ Milénova Brno 3:1 (-16,15,19,12)
13.10. 13:00 Ostrava - ZŠ Milénova Brno 1:3 (21,-25,-12,-20)
Komentář:

V pořadí druhé extraligové utkání jsme odehrály s Ostravou. První set byl převážně v naší režii. Dařil se nám příjem, ze kterého se mohl založit útok, dobře jsme podávaly a bránily na síti. Avšak tento set byl posledním vyhraným v prvním zápase. Od druhého zápasu se nám přestal dařit příjem, kazily jsme útoky a špatně jsme bránily útoky soupeře. Soupeř si nastřádal v setech bodový rozdíl a my jsme ho nebyly schopné dohnat, přestaly jsme bojovat. Výsledek po prvním zápase tak byl 1:3.

Do druhého zápasu jsme nastoupily s tím, že Ostravě nedovolíme připsat si další vyhraný zápas. Přes ztracený set v koncovce chybami se nám další sety vyhrát podařilo v koncovce 27:25. Dařily se nám útoky, podání a měly jsme dobrý příjem, ze kterého jsme mohly často útočit středem. Podařilo se nám ubránit všechny hlavní úderné síly soupeřek. Ostravě jsme bojovnou hrou nedovolily vyhrát a odvezly si tak vítězství 3:1.

Celkové skóre po 4 zápasech máme 3:1 v náš prospěch a držíme si průběžnou 2. příčku. Máme z toho obrovskou radost, protože soupeři jsou o rok až dva starší. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

 (Diet)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT