7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 47.týdne

DR085061
JUNIORKY B: Krajský přebor juniorek
24.11. 10:00 Duhovka Břeclav - VK KP Brno B 3:1 (25,11,-23,20)
24.11. 13:00 Duhovka Břeclav - VK KP Brno B 3:2 (21,-17,23,-13,7)
Komentář:

Na dnešní zápasy proti  Duhovka Břeclav jsem nastoupily ne v hojném počtu... Neměly jsme nahrávačku, proto jsme vymyslely taktiku na dvě náhry:  První náhrou byla Kateřina a  druhou Lucka Kraťochová.
První zápas jsme neodehrály moc dobře, nešel nám příjem a zkazily jsme spoustu servisů. Ale nahravačkám to na náhře šlo na to, že to není jejich post! První set jsme prohrály a druhý taky, až na třetí set jsme se pořádně nahecly, a taky že jsme ho vyhrály, přestaly jsme kazit podání a vyměnily jsme posty. Lucka byla na smeči  a Klárka Hernychová na účku, Kača zůstala na náhře, konečně už jsme mohly začít hrát svoji hru s jednou nahrávačkou. Myslely jsme si, že vyhrajeme i ten čtvrtý set, ale od začátku jsme začaly dělat chyby. Bylo to zase v přihrávce, úplně jsme povolily a doufaly, že se to vyhraje samo. Mohly jsme zlepšit přístup a soustředit se každá na své zbytečné chyby. Byly jsme velice zklamaný, měly jsme na to je porazit!

Do druhého zápasu (první set) jsme šly úplně od znova, ale v koncovce jsme to pustily a oni toho využily a vyhrály. Druhý set jsme vyhrály s přehledem 25:11, šly jsme do nich s tvrdým servisem. Třetí set jsme taky vyhrály Čtvrtý set nám sebraly a šly jsme do zkrácené hry, který vyhrály 15:7! Za celý zápas nám dělala nejhorší problémy koncovka, kterou jsme nedokázaly udržet a ze strachu jsme kazily zbytečný balony.

(Absolonová)

 


ŽÁKYNĚ M9: Krajský přebor kadetek
25.11. 10:00 Loko Břeclav - VK KP Brno C
2:3
25.11. 13:00 Loko Břeclav - VK KP Brno C 1:3
Komentář:

Dnešní zápas i přes docela slabého soupeře (Loko Břeclav) jsme hrály hodně špatně, nakonec se nám podařilo soupeře porazit 3:2 a 3:1, ale měly jsme velké problémy.  Vůbec se nám nedařilo pořádně přijmout balon a následně rozehrát a zakončit hru.

Pro neustálou změnu postů, máme velký problém se ve hře orientovat, také nám velmi chybí sehranost. Z dnešního zápasu mám špatný pocit, protože hra odpovídala našim tréninkům.

(Lésková)

 

 

KADETKY 98: 1.KOLO ČESKÉHO POHÁRU STARŠÍCH ŽÁKYŇ

24.11. 10:00 KP Brno
- Bílovec 2:0
Komentář:

Na turnaj jsme přijeli s cílem vyhrát. Naší první překážkou se stal Bílovec. Do prvního setu jsme vstoupili bojovně a i přes počáteční chyby jsme zápas dotáhli do vítězného konce a porazili Bílovec jasně 2:0.


24.11. 12:00 KP Brno
- Prostějov
2:0
Komentář:

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti favoritovi soutěže Prostějovu. V prvním setu jsme po chybné přihrávce i útoku rychle prohrávali 3:11. Do druhého technického oddechového času jsme rozdíl smazali a soupeře dostávali pod tlak. Prostějov jsme v prvním setu porazili. V druhém setu jsme soupeři nedali šanci a naše vítězství potvrdili porážkou 25:13. Z tohoto výsledku jsme měli největší radost za celý víkend. (2:0).

 

24.11.. 14:00 KP Brno
- Ostrava
2:1
Komentář:

Po dlouhé pauze mezi zápasy jsme nastoupili proti Ostravě. Soupeře jsme trochu podcenili a první set prohráli. Do druhého setu jsme nastoupili v silné sestavě a nenechali jsme se už překvapit a dotáhli jsme zápas až do tie-breaku. V polovině třetího setu (9:13) to pro nás nevypadalo dobře, ale holky se nenechali a s podporou z lavičky dotáhli set do konce a vyhráli jsme 15:13. (2:1).

 

24.11. 16:00 KP Brno
- Jihlava
2:0
Komentář:

Na čtvrtý zápas proti ŠSK Demlova Jihlava se družstvo prostřídalo a hráli jsme v druhé sestavě. Zajímavostí zápasu bylo, že některé hráčky hráli na jiných postech než jsou zvyklé. Ale i přesto se nám bez větších komplikací vedlo a poslední zápas jsme vyhráli 2:0.

 

25.11. 10:00 KP Brno
- Hradec Králové
2:0
Komentář:

Poslední zápas prvního dne, kde jsme se utkaly s Hradcem Králové bylo po delší pauze mírně nesoustředěné a unavené. Hned na začátku dala Kača 6 bodů z podání a dál už to šlo tak nějak samo. Znovu výhra 2:0.

 

25.11. 12:00 KP Brno
- Přerov
2:1
Komentář:

První set s Přerovem dopadl katastrofálně 9:25. Nedařilo se nám přihrát, a když už se míč konečně dostal k nahrávačce, většina smečů skončila v autu. Set jsme prohráli díky vlastním chybám  a nepozornosti. Na další set se lehce změnila sestava a hned od začátku jsme hráli na 100% a nepustili jsme Přerov do hry a set úspěšně vyhráli. V tie-breaku jsme navázali na druhý set a pokračovali ve hře. Podpora z lavičky byla veliká a Přerov jsme porazili 2:1.


25.11. 14:00 KP Brno
- Nový Jičín
2:0
Komentář:

Poslední zápas tohoto víkendu jsme hráli s Novým Jičínem. Soupeře jsme možná i trochu přecenili a zápas nám nedělal větší potíže. Odjížděli jsme domů s úsměvem na rtech a prvním místem " v kapse."

(Sedláčková, Resová)


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT