7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 50.týdne

Brněnské žákyně vyhrýly bez porážky moravskou část Českého poháru. Přispěla k tomu také výmoc hráček z nižšího družstva Králova Pole. "Všechny hráčky chválím za předvedený výkon a dobře zvládnuté těsné koncovky. Rodičům chci poděkovat za podporu a spolupráci při náročné organizaci této akce" zhodnotil účinkování trenér Václav Starý.

 


 

 

ŽÁKYNĚ M9: Krajský přebor kadetek
16.12. 10:00 VK KP Brno C - Husovice
3:0 (18,13,17)
16.12. 13:00 VK KP Brno C - Husovice 3:1 (19,-19,26,18)
Komentář:

1. zápas jsme hrály moc dobře. Porazily jsme Husovice 3:0. Hrály jsme s nasazením a s vítězstvím. Nekazily jsme až tak podání, příjem a náhra byly dobré.

2. zápas 1. set jsme hrály jako v 1. zápase, ale  2. set jsme možná trochu podcenily. Přestaly jsme hrát a svěsily hlavy. Ale jen tak, tak jsme vyhrály, bylo to hodně těsné. Zhoršily jsme podání, příjem i náhru. Ale nakonec jsme se probudily a vyhrály 3:1.

(Lésková)

 

 

KADETKY 98: 2.KOLO ČESKÉHO POHÁRU STARŠÍCH ŽÁKYŇ

15.12. 10:00 KP Brno
- Frenštát 2:0
Komentář:

Do Českého poháru jsme vstoupily úspěšně. Do prvního zápasu proti Frenštátu jsme nastoupily s tvrdým servisem. Frenštát nepatřil mezi naše nejtěžší soupeře, a tak jsme hrály s prostřídanou sestavou. Sice jsme měly ze začátku trochu ospalou náladou, ale i tak díky dobrému servisu a přesnosti jsme vyhrály 2:0.

(Týna Pavlovská)

 

15.12. 12:00 KP Brno
- Nový Jičín
2:0
Komentář:

Zápas s Novým Jičínem, který jsme měly hrát až večer, se přesunul a hrály jsme s nimi jako druhý zápas. Začaly jsme hrát s prostřídanou sestavou. Začátek byl slabší, nedokázaly jsme přijmout a vůbec jsme nekomunikovaly. Postupně jsme prostřídaly skoro celou sestavu a za stavu 16:7 pro soupeřky jsme konečně začaly hrát. Dávaly jsme tvrdý servis, komunikovaly a skóre nakonec otočily. Tak to pokračovalo i ve druhém setu, kde jsme nenadělaly tolik chyb, a tak jsme vyhrály 2:0.

(Týna Pavlovská)

 

15.12. 14:00 KP Brno
- Bílovec
2:0
Komentář:

Třetí zápas jsme hrály s Bílovcem, nelehkým soupeřem. Zápas byl velmi vyrovnaný, pořád jsme udržovaly dobrý servis. Vždycky se tam našla nějaká chyba, ale hrály jsme s dobrou náladou a čistou myslí a po dobrém výkonu jsme vyhrály 2:0.

(Týna Pavlovská)

 

15.12. 16:00 KP Brno
- Prostějov
2:1
Komentář:

Před Prostějovem jsme hrály 3 zápasy s těžkou koncovkou… Moc se nám do toho nechtělo a tak to i vypadalo. První set jsme prohrály s dvanáctkou. Nehrály jsme na 100%, nepřihrály jsme a dělaly jsme zbytečné chyby. Druhý set už byl o něco lepší a začaly jsme hrát svoji hru, takže jsme si zahrály tie-break. V tie-breaku jsme hrály stejně jako ve druhém setu. Měly jsme na mále, ale dokázaly jsme je zase porazit.

(Týna Pavlovská)

 

15.12. 10:00 KP Brno
- Přerov 2:0
Komentář:

Proti Přerovu jsme hrály poslední sobotní zápas. V prvním setu jsme se prostřídaly a hrály zase všechny holky. Prohrávaly jsme asi 12:16, ale dokázaly jsme to otočit v naši výhru. Trošku jsme kazily příjem a podání. Na podání bylo málo místa a to nám taky vadilo. Ve druhém setu jsme hrály pohodově a chyb už bylo míň. Dávaly jsme body z podání. Celkově si myslím,že jsme hrály suprově...

(Klára Mikelová)

 

16.12. 12:00 KP Brno
- Ostrava
2:0
Komentář:

6. zápas proti Ostravě jsme nastoupily v dobré sestavě a podařilo se nám vyhrát 2:0 na sety. V prvním setu jsme si vedly docela dobře, ale jakmile se naše protihráčky rozehrály, začaly dohánět náš několikabodový náskok. I přes jejich velkou snahu nás v koncovce nedokázaly porazit a vyhrály jsme první set. Druhý set už pro nás nebyl problém, vyhrály jsme s rozdílem 15 bodů.

(Klára Mikelová)

 

16.12. 14:00 KP Brno
- Lanškroun
2:1
Komentář:

Poslední zápas proti Lanškrounu už nebyl tak jednoduchý, ale i přesto jsme vybojovaly vítězství 2:1 na sety. Hned na začátku prvního setu jsme měly problém přihrát balón a jen stěží jsme vybíraly jejich tvrdé smeče. Druhý set už byl o něco lepší. Naše síly byly velice vyrovnané a vybojovat vítězství druhého setu nebylo vůbec jednoduché. V tie-braku jsme s vypětím všech sil dosáhly jen o fous tolik očekávaného vítězství a velkou zásluhu na něm má náš trenér Václav Starý.

(Kristýna Novotná)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT