7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 4.týdne

DSC_0010_tV přestávce Extraligy juniorek a kadetek, pokračovala  ostatní družstva KP ve svých soutěžích. Výsledky a podrobné komentáře naleznete v přiložených komentářích.

 


 

 

ŽÁKYNĚ M9: Krajský přebor kadetek - skupina I.
7.1. 10:00 Boskovice - VK KP Brno C
3: (-23,20,-21,23,7)
27.1.. 13:00 Boskovice - VK KP Brno C 3:0 (18,15,22)
Komentář: První zápas jsme prohrály. Myslím si, že  jsme nedokázaly přihrát a potom nahravačka nenahrála a tím pádem jsme ani moc nesmečovaly. Podání jsme neštěstí nekazily. Nechodily jsme si do svého postavení. Na výhru jsme určitě měly jelikož jsme vyhrály 2 sety, ale v 5 setu nastoupila na podání hráčka a dala nám asi 8 podání za sebou a tak jsme to svým způsobem vzdaly.

(Kateřina Kadlecová)

 

JUNIORKY B: Krajský přebor juniorek
26.1. 10:00 VK KP Brno B
- Předklášteří
3:0
26.1.. 13:00 VK KP Brno B - Předklášteří 3:0
Komentář:

Dnes jsme hrály se Sokolem Předklášteří. Do prvního zápasu jsme nastoupily s bojovnou náladou a jasným cílem zápas vyhrát 3:0, což se nám podařilo. Přestože jsme měly občas lehké zmatky v hřišti, udolaly jsme soupeře a zápas jsme měly rychle za sebou.


Druhý zápas měl stejný cíl jako ten první, přestože se nám plnil daleko hůř. Naše hra byla nesoustředěná, dělaly jsme hodně chyb a jednoduché balony pro nás někdy představovaly velkou komplikaci. Nakonec se nám podařilo naše předsevzetí splnit a vyhrály jsme opět 3:0.

(Jakub Redek)

 

ŽÁKYNĚ D: turnaj starších žákyń Rousínov

25.1. 10:00 KP Brno D
- Vyškov
1:1
Komentář:

V sobotu jsme se zúčastnily turnaje starších žákyň v Rousínově. Přihlášených 10 družstev pořadatel rozdělil do 2 skupin po 5 týmech. První dvě družstva obou skupin se utkala o celkové umístění. Turnaj se stal záležitostí žákovských družstev KP Brno, která obsadila první tři místa.

Do utkání jsme šly s velkým nasazením, dařilo se nám zejména na bloku a v poli. Na podání zářila Petra Navrátilová, ale ostatní servis v celku kazily. Měly bychom se více koncentrovat a hlídat si své území.V druhém setu nám chybělo sebevědomí a lavička málo fandila. Začaly jsme kazit příjem a znejistily jsme na bloku a útoku.

(Ogy, Natty, Baru)

 

25.1. 12:00 KP Brno D
- Vyškov
2:0
Komentář:

Velmi se nám dařilo podání i útok, potěšil nás výkon Miči (Lucie Mičánkové), která si zahrála na postu nahrávačky, které mají stále problém, aby náhra měla správné paramenty a nebyly natlačené na sako. Konečně se podařilo zasmečovat i Ogy (Barboře Ognarové). Utkání jsme zvládly na výbornou.

(Natty,Baru)

 

25.1. 14:00 KP Brno D
- Újez u Brna
2:0
Komentář:

Celkem nás rozrušilo, že naše ústřední nahrávačka Petra Navrátilová si vyzkoušela smeč a na nahrávce působila Natty ( Natálie Neradílková) a Miči (Lucie Mičánková). Velmi aktivně hrála i naše nejvyšší hráčka Barbora Neterdová, zářila na smeči a svýma obrovskýma rukama byla velkou hrozbou na bloku pro soupeře.

(Ogy,Baru)

 

25.1. 16:00 KP Brno D
- KP Brno A
0:2
Komentář:

Soupeř nás už začátku drtil servisem. Když jsme servis přijaly, podařilo se nám i pár útoků. Dělaly jsme ale spoustu vlastních chyb, hlavně v postavení. V druhém setu se nám dařilo lépe. Holky z A dávaly servis, který jsme dokázaly přihrát a povedlo se nám i pár hezkých akcí. Nejlepší výkon jsme předvedly v koncovce setu, když za stavu 16:24 zkazila soupeřka servis. Nakonec jsme set prohrály 20:25.

(Ogy)

 

25.1. 18:00 KP Brno D
- Vejrostova 1:0
Komentář:

V utkání o 3.místo se hrál pouze jeden zlatý set. Ze začátku jsme nepřihrávaly úplně přesně, a to se projevilo i v útoku. Hrály jsme však s obrovským nasazením a elánem a postupně se nám dařilo čím dál víc, soupeř dělal vlastní chyby. Utkání dokončila Petra Navrátilová svým bezchybným servisem.

(Ogy)


KADETKY 98:  ČESKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKYŇ

25.1. 10:00 KP Brno
- Olymp A 2:0
Komentář:

Do našeho prvního zápasu jsme vstoupily s vítěznou náladou. Snažily jsme se, a když nám něco nešlo, tak jsme se nevzdávaly a hrály jsme naplno dál. Po prvním zápase jsme byly spokojené, jelikož jsme vyhrály 2:0.

 

25.1. 12:00 KP Brno
- Olymp B
1:2
Komentář:

V druhém zápase se nám už moc nedařilo. Myslely jsme si, že Olymp Praha B bude slabší než Praha A, takže jsme našeho druhého soupeře podcenily. Snažily jsme se vzpamatovat, ale už bylo pozdě. Z nepozornosti a našich malých, nicméně hromadících se chyb jsme si samy prohrály tento zápas 1:2.

 

25.1. 14:00 KP Brno
- Plzeň
2:0
Komentář:

V prvním sobotním utkání jsme vyzkoušely hru na 2 nahrávačky. Nejdříve jsme byly zmatené, ale soupeřky dost kazily, takže nám umožnily se vzpamatovat ze změny systému. Tento zápas jsme s přehledem vyhrály 2:0..

 

25.1. 16:00 KP Brno
- Prostějov
0:2
Komentář:

Tento zápas jsme vůbec nezvládly. Nedokázaly jsme si přihrát. A když už jsme si přihrály, tak útok nestál za nic. Vzpamatovaly jsme se  až moc pozdě na to, abychom odvrátily stále se přibližující prohru. S Prostějovem jsme vůbec nehrály svoji hru, takže jsme prohrály 0:2.

 

25.1. 18:00 KP Brno
- Bílovec 1:2
Komentář:

Poslední sobotní zápas jsme hrály proti Bílovci. Chtěly jsme vyhrát, ale prohra s Prostějovem se s námi nesla i v tomto utkání. Vůbec jsme si nevěřily, měly jsme špatnou psychiku a nebyly jsme vítězně naladěné. Prohrály jsme 1:2.

 

26.1. 10:00 KP Brno
- Kralupy
2:0
Komentář:

Sobotní neúspěchy jsme hodily za hlavu a plně jsme se soustředily na hru. Více jsme se povzbuzovaly, radovaly se. Konečně jsme hrály pozorně a  soustředěně. Kralupy jsme přehrály.

 

26.1. 14:00 KP Brno
- Nový Jičín
2:1
Komentář:

Na náš poslední zápas jsme se těšily, chtěly jsme ho vyhrát. Nový Jičín se ale nehodlal jen tak vzdát. Nakonec, díky naší bojovnosti a za velké podpory diváků jsme zápas vyhrály 2:1.

Celkové hodnocení:
z prohraných zápasů se musíme poučit, měly bychom být více psychicky odolné, povzbuzovat se a snažit se zvrátit i pro nás nepříznivý stav. Musíme hrát stále pozorně a soustředit se jenom na hru. Jestli tato pravidla dodržíme a vezmeme si z toho ponaučení, mohly bychom ve finálovém turnaji uspět.

Všechny chceme poděkovat Markovi Novákovi za vynikající stravování a kompletní péči o nás. Děkujeme i Jolly.

(Anica a Háňa)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT