7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 6.týdne

dr086243

Celky mládeže bojují ve svých soutěžích. V článku přinášíme výsledky a komentáře z minulého víkendu.

 


 

 

 

 

 

JUNIORKY 96: Extraliga juniorek - skupina I.
9.2. 10:00 Olymp Praha
- SG Brno 3:1 (-15,21,17,14)
9.2.. 13:00 Olymp Praha - SG Brno 3:0 (14,20,22)
Komentář:

Tento zápas byl pro nás jako družstvo první a možná i poslední v sezoně, i přesto, že už je začátek února. Proto jsme si ho chtěly pořádně užít.

Do utkání jsme vstoupily plné energie. V prvním setu se nám dařilo snad všechno na co jsme šáhly a to se taky projevilo na skóre (25:15). Po prvním setu se soupeř vzpamatoval a začal hrát svou hru. Hra se vyrovnala a my prohrály až ve vyrovnané koncovce. Od 3. setu nám přestal fungovat servis a odešel nám i příjem. Bohužel se pomalu vytrácela i naše týmová hra, a proto byl zbytek zápasu v rukou soupeře.

Do druhého utkání jsme opět nastoupily s vítěznou náladou, ale soupeř se poučil z chyb v předchozím utkání a výsledek si pohlídal. Ve druhém setu jsme promíchaly sestavou. Začalo nám vadit nesportovní chování soupeře, které ukončilo až napomenutí rozhodčího. To nás opět vrátilo do setu, který jsme prohráli až v koncovce. Poslední set byl jako na houpačce. Dotahovaly jsme několika bodový náskok, a když už se zdálo, že jsme je dotáhly, soupeř opět odskočil a vítězství si pohlídal.

(juniorky 96)

 

KADETKY 98: Extraliga kadetek - skupina I.
8.2. 10:00 VŠ Plzeň
- ZŠ Milénova 3:2 (22,-17,21,-22,10)
8.2.. 13:00 VŠ Plzeň - ZŠ Milénova 3:1 (-24,21,23,18)
Komentář:

Před zápasem panovala v týmu veselá nálada a i do zápasu jsme nastoupili v dobrém rozpoložení, ale bohužel ne 100% koncentrovaně. V prvním setu jsme se, dá se říct, rozehrávali. Výkon byl vyrovnaný, ale v koncovce byly úspěšnější soupeřky. Do druhého setu jsme nastoupili bojovně a dařilo se nám, díky tomu jsme jej celkem jasně vyhráli, i přes chyby, které jsme dělali. Ve třetím setu jsme usnuli na vavřínech a tak nás Plzeňačky celkem snadno udolali. Čtvrtý set byl příznivější pro nás. Zase jsme bojovali a tím jsme dosáhli výhry a následujícího zkráceného setu. 4. Set byl opravdu tvrdě vybojovaný. Do tiebreaku jsme vstoupili chybou na podání a první půlka se nám nepovedla. Po změně stran to začalo vypadat lépe, vše se dařilo, ale soupeřky si potřebný náskok udržely.

První set 2. utkání byl velmi nervy drásající a v koncovce stálo štěstí při nás a tak jsme jej vyhráli, ale bohužel nás toto vítězství uspalo a v dalším setu jsme bohužel neuspěli. Porážka byla nejtěsnější možná. Ve třetím setu jsme se dopustili několika chybiček a ty nás stály výhru. Čtvrtý set byl propadák, nikdo nedokázal vzdorovat a přidat body na naši stranu. Úplně z naší hry vyprchal život. Žádný úspěšný balón jsme pořádně neoslavili a tak nám celkem snadno soupeřky hodně odskočily.

Oba dva zápasy byli velmi vyrovnané, ale bohužel my jsme nepředvedli naše 100% maximum, které je v konkurenci starších družstev podmínka k vítězství. Teď všechny doufáme, že doma to Plzni vrátíme. A taky musíme poděkovat za výpomoc  od  Šoumena a Diet.

(Jolly)

 

ŽÁKYNĚ A: Krajský přebor kadetek - skupina I.
10.2. 10:00 VK KP Brno B
- Kuřim A
3:1 (20,-23,14,17)
10.2.. 13:00 VK KP Brno B - Kuřim A 3:1 (20,-17,20,29)
Komentář:

Dnes jsme hrály proti Kuřimi. Na hřišti byl strašný chaos. Padaly nám zbytečné balony a nikdo si nevolal. Strašně jsme zmatkovaly. Vždy jsme vedly, ale vlastními chybami jsme si to vždy pokazily. Dělaly jsme začátečnické chyby a tím nás soupeř dotáhl. I přes to jsme vyhrály 3:1.

V prvním setu nám to šlo, a proto jsme vyhrály. Pak, ale nastala pohroma, nebyly jsme schopny si zavolat na míč a vlastními chybami jsme druhý set prohrály. Ve třetím setu jsme si začaly opět více věřit, na útoku jsme přitvrdily a díky tomu byl stav 2:1. Poslední set jsme také vyhrály, ale byl to boj, protože nám to přestalo jít v poli a měly jsme problém s podáním soupeře a k tomu se dvě hráčky zranily. Nakonec jsme to zvládly a vyhrály na Kuřimí 3:1.

(Jokina a Terka)

 

JUNIORKY KP: Krajský přebor juniorek
9.2. 10:00 VK KP Brno B
- Vyškov
3:1
9.2.. 13:00 VK KP Brno B - Vyškov 3:1
Komentář:
Dnes 9.února 2013 jsme odehrály 2 zápasy. Tyto dva zápasy jsme zvítězily nad týmem Vyškov 3:1 a 3:0 v krajské juniorské soutěži. Bylo to velmi těžké, avšak jsme je s naším výkonem udolaly. Byla to velmi hezká hra, na kterou jsme se soustředily. Tíha v nohou, nás nezlomila. Byl to hezký zápas, do kterého jsme jako družstvo, daly vše.

(Kateřina Hnízdilová)

 

JUNIORKY KP: Krajský přebor žen
9.2. 10:00 VK KP Brno B
- Univerzita Brno B
0:3
9.2.. 13:00 VK KP Brno B - Univerzita Brno B 0:3
Komentář:
Dnes 9.února 2013 jsme odehrály 2 zápasy v krajském soutěži žen. Bohužel zápasy v této soutěži už jsme vybojovat nedokázaly (0:3, 0:3). Velká únava a soupeř, který nás převyšoval, jak zkušenostmi, tak stálou útočnou silou, jsme přemoci nedokázaly. V 15:00 bylo vše dobojováno a my si mohly konečně oddychnout. Bylo to velmi těžké. Chtěla bych poděkovat za skvělou práci a pomoc celému týmu trenérovi.

(Kateřina Hnízdilová)

 

M9: Krajský přebor kadetek - skupina I.
9.2. 10:00 Vyškov A
- VK KP Brno C
3:0 (14,21,20)
9.2.. 13:00 Vyškov A - VK KP Brno C 3:0 (12,6,8)
Komentář:
První zápas jsme se všechny snažily hrát co nejlépe. Například Kamča měla moc dobrou obranu a Klára dobré smeče. Škoda, že Míše se moc nedařilo, hlavně ve druhém setu. Ale i přes všechnu snahu jsme prohrály. V druhém zápase nám opadla bojovná nálada, neměly jsme chuť hrát. Byly jsme otrávené, takže už jsme se ani tak nesnažily zahrát všechno nejlépe. Mrzí mě, že jsme prohrály. Měly jsme celkem dobrou podporu také od trenérky.

(Adéla Fialová)

 



facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT