7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 7.týdne

foto_kky_2009_02O víkendu pokračovaly extraligové soutěže juniorek a kadetek. Kadetky tvrdě bojují o účast ve final four, naopak juniorky mají účast skoro jistou. Krásný komentář k utkání juniorek a krocení "šelem z Jablonce" si přečtete od Elišky.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

JUNIORKY 96: Extraliga juniorek - skupina I.
17.2. 10:00 SG Brno - Jablonec 3:1 (-18,13,17,20)
17.2.. 13:00 SG Brno - Jablonec 3:1 (13,10,-17,16)
Komentář:

Zdravíme všechny příznivce a fanoušky brněnského volejbalu. V neděli 17. 2. 2013 jsme odehrály dva zápasy s Jabloncem nad Nisou. První utkání ze začátku nevypadalo dobře, podcenily jsme svého soupeře, a proto nad námi zvítězil 25:18 v prvním setu. (Everyone makes mistakes) Náhle jsme se však probudily a vzaly zápas do svých rukou, tohle dění bylo zajímavé jistě i pro „plnou tribunu“ diváků. Obrana na síti vynikala, v poli to však trochu vázlo. K tomu se přidal i náš servis a soupeř začal mít problémy. V poli byly jako křečci, ale i přesto jsme zastávaly roli chovatelů my! Zápas nakonec skončil výsledkem 3:1 pro brněnský dívčí kádr. Do druhého zápasu jsme nastoupily opět v roli chovatelů. Soupeře jsme zatlačily dobrým servisem a zpracováním míčů zadarmo, díky tomu jsme zapojily útok středem, který exceloval. V třetím setu se z nás staly leklé ryby, a tak soupeřům stačilo nahodit udičku. A zápas, tak byl zdramatizován. Ve čtvrtém setu jsme byly polité živou vodou od trenéra a utkání se opět otočilo v náš prospěch. Konečný výsledek byl 3:1. Pusu a pac, přijďte se na nás podívat zas :)


(Eliška)

 

KADETKY 98: Extraliga kadetek - skupina I.
15.2. 10:00 ZŠ Milénova - České Budějovice
1:3 (-22,-19,21,-12)
15.2.. 13:00 ZŠ Milénova - České Budějovice 0:3 (-18,-15,-20)
Komentář:

Do prvního zápasu se soupeřem, který zaujímá první příčku se nám moc dobře nešlo, ale i přes tuhle skutečnost jsme se snažily bojovat co nejvíce to šlo. První set proti Českým Budějovicím se nám nepovedlo dotáhnout do vítězného konce, ale neztrácely jsme naději a s nasazením pokračovaly dál. Ve druhém setu se nám také nepovedlo vyhrát, ale do třetice jsme se vzchopily a dotáhly set do vítězného konce. Ve čtvrtém setu se náš výkon mnohonásobně zhoršil, tudíž se nám nepovedlo dotáhnout zápas do tiebreaku a první zápas skončil 3:1 pro Madetu. Ve druhém zápase jsme chtěly dosáhnout alespoň stejného výsledku jako předešlý den, ale naše nasazení, ani výkon tomu neodpovídaly. První set se nám vůbec nepovedl a takhle to pokračovalo až do konce. Ve třetím setu jsme se sice trošku vzchopily, ale nepovedlo se nám obrátit skóre v náš prospěch, a tak se nám nepodařilo odnést si ze zápasu ani jeden bod.

(Danka)

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT