7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 11.týdne

IMG_3659Extraliga juniorek a kadetek má reprezentační pauzu. Z tohoto důvodu se o víkendu představila pouze žákovská družstva. Výsledky a komentáře hráček předkládáme zde.

 


 

 

 

M9: Krajský přebor kadetek
16.3. 10:00 TJ DDM Brno A - KP Brno B
0:3 (-8,-12,-11)
16.3.. 13:00 TJ DDM Brno A - KP Brno B
3:1 (-14,23,22,26)
Komentář:

Dnes jsme hrály proti DDM Brno. Od soupeře jsme nevěděly, co máme čekat, protože jsme se s nimi dnes setkaly poprvé. Začátek prvního setu byl vyrovnaný, ale pak jsme přitvrdily na servisu a protihráčky nebyly schopné přehrát balón přes síť. Taky jsme hodně tlačily na útocích, a protože neměly moc dobrou obranu tak skončil zápas 3:0 pro nás.

V druhém zápase jsme ale soupeře podcenily. Nedokázaly jsme přehrát balón přes síť kazily jsme útoky i podání a taky byl v hřišti zmatek, některé náhry lítaly kam neměly a příjmy nám taky nešly. Prostě jsme zamrzly na jednom bodu a nešlo nám to otočit. V koncovce 3.setu za stavu 25:26 jsme měly zbytečnou chybu a tak skončil zápas 1:3 pro soupeře.


(Jana Brunclíková)

 

 

M9: Krajský přebor starších žákyň

17.3. 10:00 ZŠ Milénova A
- ZŠ Milénova B
2:0
Komentář:

První zápas jsme hrály proti naším žákyním B. Všechno proběhlo v pořádku, až na pár menších chyb, jinak jsme moc nekazily příjem ani podání a tlačily jsme na útoku. Zápas skončil 2:0 pro nás.

(Jana Brunclíková)

 

17.3. 12:00 ZŠ Milénova A - VK Královo Pole B
2:0
Komentář:

Druhý zápas jsme se utkaly s našimi žákyněmi D. Opět jsme skoro nechybovaly, samozřejmě až na pár vyjímek, ale celkem měly holky problém s příjmem a asi pět nebo sedm balónů nedokázaly přehrát přes síť. Opět jsme vyhrály 2:0.

(Jana Brunclíková)

 

17.3. 14:00 ZŠ Milénova A - DDM Vyškov A
2:0
Komentář:

Z třetího zápasu jsme ani neměly strach jako dřív, protože Vyškov už celkem povolil a my s ním nemáme problém. Na naší výhře 2:0 se podílel skvělý celkem nekažený servis, chytré útoky a celkem dobrý příjem.

(Jana Brunclíková)

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT