7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Bleskový rozhovor s Markem Rojkem

Rojko2

Dvě výhry a jedna porážka - to je zatím bilance Marka Rojka a jeho týmu v úvodu letošní extraligy. Jak hodnotí včerejší utkání se Šternberkem, které sice jeho svěřenkyně vyhrály, ale výhra se úplně lehce nerodila? Přečtěte si v bleskovém pozápasovém rozhovoru...

 

 

 

Čekali jste, že Vás Šternberk tolik potrápí?

Ano, čekali jsme hodně těžký zápas. Šternberk má nejlepší družstvo za poslední roky, takže jsme na to tým dopředu připravovali. Myslím, že Šternberk se ještě může postarat v letošní extralize o nejedno překvapení.

Jak hodnotíte včerejší výkon Vašich svěřenkyň?

Z dosavadních tří zápasů jsme včera odehráli dva nejlepší sety - posunuli jsme se na podání a příhrávce, což je pro naši úroveń hry velmi podstatné. Třeří a čtvrtou sadu vyhráli domácí díky svému výraznému zlepšení a agresivitě. My jsme v úvodu třetího setu hráli ´moc opatrně, na což soupeř dokázal zareagovat, takže jsme o konečné vítězství museli zabojovat. Ale pátý set jsme zvládli hlavně svým důrazem, čehož si cením. Opět nám zahrály dobře naše klíčové hráčky - ale i všechny ostatní významně pomohly v náročném průběhu zápasu..

Máte za sebou první tři extraligová vystoupení, jste zatím s výsledky spokojený?

Z tří utkání a losu, který byl na úvod ligy velmi náročný, máme dvě vítězství. Potřebujeme se samozřejmě dále posouvat a zlepšovat. A potvrdit naše výsledký příští týden.

 

Barbora Mertová

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT