7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Nečekaná premiéra Petry Vondrákové v dresu A-týmu

Vondrakova

Ostřejší start má za sebou asi málokdo. Po náhlém výpadku Ivany Zburové ze zápasu KP Brno-Přerov naskočila prakticky od začátku utkání na její místo juniorka Petra Vondráková. Celý tým tak musel za pochodu reagovat na situaci, která byla nečekaná pro úplně všechny. Pro 17letou Petru Vondrákovou to je ovšem zkušenost k nezaplacení: „Je to tak, bylo to hrozně nečekané a já jsem moc ráda, že jsem to zvládla, a že jsme zápas dokázaly vyhrát," potvrzuje.

 

Jak moc velké nervy to ve čtvrtek byly?

Ze začátku jsem byla velmi nervózní, ale po prvním setu jsem se trošku uklidnila. Hodně mi pomohly holky, které mě povzbuzovaly a nahrávky mi skládaly. Ale za takovéto situace jsem si opravdu nepředstavovala, že odehraji první zápas za A-tým.

Že to pro Tebe nebyla vůbec jednoduchá situace vyzdvihl po utkání i Marek Rojko.

Pan trenér mě i celý tým pochválil a poděkoval, že jsme to zvládly v takových podmínkách jaké jsme měly. Skoro vůbec jsme nebyly v tomto složení sehrané a pro všechny to bylo po ztrátě první nahrávačky velmi těžké.

Ivana Zburová se naštěstí zdárně zotavuje, stoprocentně nasazená ale zatím není druhá nahrávačka Šárka Šloufová, takže Ty s ženami dočasně zůstáváš?

Ano, měla bych tento týden trénovat s Ačkem. Jelikož máme volný víkend od extraligy juniorek, měla jsem odjet na reprezentační sraz, ale z důvodu zranění Ivany na sraz nejspíše neodjedu a zůstanu tady v Brně právě s holkma z A-týmu.

 

Barbora Mertová
Foto: Ondra Driml
 
 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT