7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

PF 2024

PF2024

 

Rádi bychom vám popřáli krásné, pohodové a klidné Vánoce. Budeme moc rádi, když do nového roku skočíte zase s námi. A přidáváme ještě i několik osobních přání z řad KáPéčka i našich věrných fanoušků...

 

 

Richard Wiesner, prezident KP Brno

Přeji nám i vám všem, abychom byli s rokem 2024 ještě spokojenější, než s tím letošním.

 

Erik Nezhoda, hlavni trenér A-týmu

Rok 2023 je téměř za námi. Do historie našeho klubu se zapsal zlatým, nesmazatelným písmem. Pro mnohé členy naší Kápéčkové rodiny byl rokem výzev, obdobím nelehkých rozhodnutí, ale zejména spousty sportovních zážitků. Přeji všem mým blízkým, tedy celé rodině KP, bijící zeleno-bílým srdcem, ať je její rok alespoň tak úspěšný, jako ten minulý. Přeji nám všem zdraví, klid a mnoho pozitivních zážitků. I přes všechny malé karamboly na naší společné cestě, mějme se rádi, nevyčítejme si a žijme život právě teď a tady, společně s našimi blízkými. Lásky a přátelství není nikdy dost!

 

Jan Moravčík, asistent trenéra A-týmu

Chtěl bych vám i nám, celému KáPéčku popřát klidné Vánoce, plné pohody a odpočinku v kruhu lidí, které máme rádi a jsou pro nás ti nejdůležitejší. Letošní rok uzavřete jak nejlíp to jde a do toho nového vám přeji hodně úspěchů a splněných přání a cílů. Při občasné překážce to nevzdávejte a mějte pevnou vůli a trpělivost nejen v Novoročním předsevzetí, ale i ve svých ostatích cílech.

 

Kateřina Pelikánová, kapitánka A-týmu

Chtěla bych všem fanouškům, rodičům, babičkam, dědečkům,... popřát krásné a pohodové svátky prožité ve zdraví. Ať se každému splní, co si přeje. Také vám přeji hodně štěstí a zdraví  a ať do nového roku 2024 vstoupíme s úsměvem. Těšíme se na vás všechny v dalším roce.

 

Denisa Pavlíková, smečařka A-týmu

Přála bych si, abychom všichni měli radost nejen z volejbalu, ale ze všech maličkostí, které nás dělají šťastnými, a abychom se nestresovali ze zbytečných věcí.

 

Lucie Šmardová, libero A-týmu

Celé KP rodině bych chtěla popřát hodně bojovnosti, odhodlání a radosti do dalšího roku. Ať společně předvádíme krásný volejbal, který bude všechny bavit. A nakonec bych chtěla všem popřát hlavně hodně zdraví, bez kterého by to nešlo.

 

Jiří Herman, člen představenstavensta KP Brno

Přeji klubu KP Brno, aby byl rok 2024 stejně dobrý, jako ten letošní. Všem dětem, studentům i hráčkám přeji, aby se hodně hýbaly, protože teď můžou, žádná covidová opatření nejsou. A aby měly z pohybu radost a dařilo se jim i při studiu.

 

Majka Kašubová, trenérka KP Brno, členka představenstva KP Brno

Vánoce jsou symbolem radosti, naděje a lásky. Proto vinšuji všem, aby se jim ho dostalo v plné míře, především s těmi, na kterých nám záleží. V novém roce přeji celému klubu, rodičům a našim příznivcům bezstarostnou jízdu bez větších karambolů a plný kufr zdraví a štěstí. A navíc trenérům hodně trpělivosti  a víry v to, co dělají. Jsme rádi, že vás máme. Šťastný a veselý nový rok.

 

Jana Trubirohová, vedoucí přípravek KP Brno, členka dozorčí rady KP Brno

Všem hráčkám, jejich rodinám a také kolegům bych chtěla popřát pohodové a veselé Vánoce strávení s těmi nejbližšími. Všem přeji, aby pod stromečkem našli dáreček, který jim vykouzlí úsměv na tváři a také abychom všichni přibrzdili, trošku si odpočinuli a načerpali sílu a energii do další práce v novém roce. Do něj přeji také pevné zdraví, hlavně našim hráčkám. A moje předsevzetí? Snad jen mít stále úsměv na rtech, protože s úsměvem je život snažší i nelehkých chvílích.

 

Martin Melkes, trenér KP Brno

Do nového roku bych chtěl všem holkám od přípravek až po A-tým popřát hlavně hodně zdraví a vyhraných zápasů. A trenérům moře trpělivosti.

 

Petr Pavlica, trenér KP Brno

Mé osobní přání: Nebuďme chamtiví, přejme si skrovně jen to, ať se máme v následujícím roce lépe, než v tom předchozím. Mé KP přání: Přeji všem, realizačnímu týmu, hráčkám a především fanouškům trpělivost a pokoru. Kvalitní tým nekupujeme, ale budujeme, a tento proces si žádá především čas a důvěru všech zúčastněných. Krásné a pohodové svátky v plném zdraví!

 

L'udovít a L'ubica Hrušečtí, fanoušci KP Brno

Celé KP rodině přejeme šťastné a klidné Vánoce. V novém roce 2024 hodně lásky, zdraví, úsměvů a splnění všech přání a očekávání. A hráčkám i fanouškům co nejvíc vyhraných zápasů.

 

Barbora Mertová

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT