7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

V úterý si půjdeme pro vítězství, plánuje Martina Michalíková

Michaliková
První evropskou výhru v letošní sezoně máme v kapse. Snad nebude poslední. Věří v to i naše smečařka Martina Michalíková. Ve druhém kole Vyzývacího poháru naše děvčata zvítězila na Azorských ostrovech nad celkem Ribeirense Pico Azores 3:1. Osmnáctiletá hráčka a juniorská reprezentantka doufá, že v úterý si Brno dojde pro druhou výhru a postup.

Jak jsi viděla první duel v Challenge Cupu?

Byl to super zápas a všechny jsme chtěly moc vyhrát. Byly tam chvíle, kdy jsme měly zase naše klasické výpadky, ale jsem hrozně ráda, že jsme se s tím dokázaly takhle porvat.

Přesto jste lacino ztratily set.

Myslím, že ten prohraný set je škoda, protože to bylo jen o nás a o našem výkonu. Zase třetí set nám darovaly soupeřky svými chybami.

Vedly 24:22 a nestačilo jim to. Kolik sil ti vzala dlouhá cesta? Hodně. Přesuny byly hrozně náročné. Už jen cesta tam se nám všem zdála nekonečná. Psychicky i fyzicky jsme se na dlouhé cestování připravovaly. Cestou na Azory jsme seděly ve třech letadlech. Cestou zpátky to je dokonce ještě o jedno letadlo víc. Cesta vede přes dva ostrovy, potom teprve do Lisabonu a odtud pokračuje let do Prahy.

Asi je velká výhoda, že v odvetě, kdy se rozhodne o postupu, bude z cesty unavené Pico? Doufáme v to. V úterý si půjdeme určitě pro vítězství a budeme chtít v Challenge Cupu bojovat co nejdéle.

Nezničila tě únava před extraligovým duelem s Olympem? Jestli budeme hned na první zápas po návratu fit? To říct jistě nemůžu. Půjdeme do utkání s Olympem ovšem naplno. Za každý získaný bod budeme rády.


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT