7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

KP Brno spolupracuje s Amatérskou volejbalovou ligou

AVL2

Naším novým partnerem je Amatérská volejbalová liga, jedinečná soutěž smíšených družstev neregistrovaných volejbalistů a volejbalistek. „Společná volejbalová vášeň je hlavním motivem spolupráce AVL a KP Brno. Není účastníka Amatérské volejbalové ligy v Brně, který by Královu Poli nepřál minimálně vyrovnání bronzové příčky v posledním ročníku," avizuje hlavní organizátor AVL Saša Mráz.
 

Amatérská volejbalová liga se hraje od roku 1995 a snoubí se v ní rekreační i vrcholový svět volejbalu. „V AVL končí kariéru bývalí reprezentanti a reprezentantky a zároveň v ní absolvují první volejbalové krůčky budoucí hvězdy naší extraligy," popisuje Saša Mráz. „Amatérská volejbalová liga je navíc možností, jak si spolu mohou užít sounáležitosti na hřišti i rodinné týmy. Není prostě hezčího dne, než si dopoledne zahrát náš volejbalový turnaj, po něm probrat u piva co se povedlo a co zlepšíme na příště, a pak vyrazit pro pár inspirací na extraligový zápas," dodává.

Věříme, že naše vzájemná propagace a spolupráce bude úspěšná a těšíme se na ni. Více informací o Amatérské volejbalové lize najdete na: www.avlka.cz

 

Barbora Mertová
 
 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT